Educaturk tarafından Konya Dedeman Otelde düzenlenen ‘Ortaöğretim Öğrencileri Kariyer Günleri Üniversite Tanıtım Fuarı’na Tuzlukçu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı.


Proje hakkında bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gülcü " Educaturk tarafından Konya Dedeman Otelde düzenlenen düzenlenen Ortaöğretim Öğrencileri Kariyer Günleri Üniversite Tanıtım Fuarı’na Tuzlukçu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerimiz katıdı. Fuar kapsamında  özel ve devlet üniversitelerine ait standları ziyaret eden öğrencilerimiz üniversite eğitimi hakkında bilgi aldı.


 


Öğrencilerimiz, üniversiteleri yakından tanıma ve birebir bilgi alma imkanı buldu. Ünivesitelerin yurt, burs, barınma, kayıt durumları, bölüm seçenekleri gibi bilgiler öğrencilerimize aktarıldı. Sınav öncesinde kendileri için en iyi bölümü tanıma imkânı bulan öğrencilerimize, projenin gerçekleşmesinde ve öğrencilerimizin fuara katılmalarında katkı ve destek sağlayan, her zaman eğitimin yanında ön sırada yer alan İlçe Kaymakamımız Nur Sevinç Özbek'e çok teşekkür ederim" dedi.