Akşehir Toprak Mahsulleri Ofisi Şube Müdürü Mustafa Yılmaz ve Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Akşehir Temsilcisi Kamil Balcı, Kaymakam Mehmet Türk’e ziyaretlerde bulundular.

TMO Şube Müdürü Mustafa Yılmaz ziyaretinde; Şube Müdürlüğü ve bağlı iş yerleri olan Beyşehir, Doğanhisar, Ilgın, Kadınhanı ve Yunak Ajans Amirliklerinde 2018/2019 hububat, nohut ve haşhaş alımı hakkında bilgi verdi. Perakende fındık, fındık yağı ve pirinç ürünlerinin satışlarının devam ettiğini belirten Yılmaz, bölgede yapılacak olan Lisanslı Depoculuğun üretici için önemi ve bölgeye yapacağı katkıyı vurguladı. Toprak Mahsulleri Ofisi’nce hayata geçirilen ekmek israfının önlenmesine yönelik kampanyaların öneminin de konuşulduğu ziyaretinden dolayı, Kaymakam Türk, Mustafa Yılmaz’a teşekkür etti.



Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği’nden yapılan ziyarette de; Dernek Temsilcisi Kamil Balcı, Kore Gazisi Kazım Çetinkaya, Kore Gazisi eşi Saniye Gezer ve Kıbrıs Gazisi Ali Arslan, Kaymakam Türk’le bilgi alış verişinde bulundular. Gazilerin ihtiyaç ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Türk, gerekenlerin yapılması için ilgili birim amirleriyle görüştü. Gaziler de, göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı Türk’e teşekkür ettiler.