Akşehir Şehit İsmail Cem Yakınlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “Yabancı Dilin Önemi” ile ilgili program yapıldı.

 Bu etkinlik sayesinde öğrenciler meslek hayatında başarılı olmanın ve dünyaya açılmanın yolunun ikinci bir dil öğrenmeden geçtiğinin farkına varmaları öğrencilerin yabancı dile olan ilgisini arttırdı. İngilizce öğretmenleri Esra Ersoy, Özlem Kamalı ve Nazike Yıldırım tarafından okul konferans salonunda gerçekleştirilen programda “İngilizce bilmenin önemi, neden İngilizce öğreniyoruz ve neden İngilizce konuşamıyoruz? ” konuları üzerinde duruldu.


Okul Aile Birliği Başkanı Hakan İçel: " 'Yabancı Dilin Önemi' ile ilgili düzenlenen program sayesinde öğrencilerimizin sürekli sorguladıkları "İngilizce dersi neden var?" sorusu yanıt buldu. Okul müdürü Salim Bozkurt’un konuşmasında da belirttiği gibi bu program sayesinde öğrencilerimizin İngilizce dersine olan ilgisinin artacağını ve bu sayede ders başarı oranının yükseleceğini düşünüyoruz ” açıklamalarında bulundu.


Okul Aile Birliği Başkanı Hakan İçel hazırladıkları programdan dolayı okul müdürü Salim Bozkurt’a ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti.