29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ilçemizde düzenlenen etkinliklere Şehit İsmail Cem Yakınlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi elde ettiği 2. ve 3. lükle damgasını vurdu.


“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı/15 Temmuz Demokrasi Zaferi” konulu “Kompozisyon” yarışmasında Adalet Bölümü öğrencisi Senanur Simen ilçe Üçüncüsü olarak Ticaret Lisesinin başarılarını kaldığı yerden devam ettirdi. Yine bu kapsamda düzenlenen “Satranç” yarışmasında Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü öğrencisi Ramazan Mert Akyıldız ilçe İkincisi oldu. Ayrıca aynı bölümden olan Fatih Kuzucu, Mahsun Şan ve Ömer Akbay isimli öğrenciler de ilk 10’a girerek büyük bir başarıya imza attı. Öğrenciler başarılarından hem İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hem de Okul Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.


Okul Aile Birliği Başkanı Hakan İÇEL yaptığı açıklamada şunları aktardı: Okulumuzda geçen yıldan beri süregelen il ve ilçe çapındaki başarıların devam ettiğini görmek, veliler olarak bizleri oldukça mutlu ediyor. Yeni eğitim öğretim yılına hızlı ve etkili bir giriş yaptık. Okul Müdürümüz Salim Bozkurt da bu konuda, okulumuzun her alanda olumlu yöndeki gelişiminin devam ettiğini ve edeceğini belirtti. Okul öğretmenlerinin, öğrencilerin ve velilerin bütünleşmesinin bu sonucu ortaya çıkardığını ifade etti. Başarılarından dolayı Ticaret Lisesi ailesine teşekkür etti.