Şehit İsmail Cem Yakınlar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeğinde Unutulmaz Bir Akşam Yaşadı.


24 Kasım Perşembe akşamı Akşehir Restaurant'ta düzenlenen yemeğe; Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Akşehir Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu, Akşehir Belediye Başkan Yardımcıları Mevlüt Yiğit, Yahya Yıldız ve Türkan Pınar Çiğdem, Belediye Kültür Müdürü İbrahim Öncel, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut İşcan, Bilal Eği, İsa Kürşat Ünver ve okulun tüm öğretmenleri katıldı.


            Yaklaşık yüz kişinin katılım gösterdiği yemekte, Ticaret Lisesi'nin üniversiteye yerleştirdiği öğrencilerinden, öğretmenlerine bir sürpriz vardı. Üniversiteli öğrencilerin, okudukları fakültelerin bahçelerinde öğretmenleri için hazırladıkları kutlama videoları salonda duygu dolu anlar yaşattı.  Öğretmenler, mezun ettikleri öğrencilerinin üzerindeki emeklerini bir kez daha hatırlarken, vefakâr öğrenciler yetiştirmenin haklı gururunu yaşadı.


            Ayrıca Ticaret Lisesi, son eğitim öğretim yılında emekli olan Matematik Öğretmeni Muttalip Uysal' ı da unutmadı. Davetliler arasında olan Uysal, okulun hazırlamış olduğu başarı plaketini Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin ve Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’dan aldı. Akşehir Kaymakamı ve Akşehir Belediye Başkanı yaptıkları konuşmalarda, öğretmenlik mesleğinin çok kutsal bir meslek olduğunu ve Ticaret Lisesi’nde bu mesleğin en iyi şekilde icra edildiğini, çok başarılı işlere imza atıldığını ifade ettiler.  


Okul Aile Birliği Başkanı Hakan İçel ise yaptığı açıklamasında; "Ticaret Lisesi, "özel bir aile" olduğunu bir kez daha kanıtladı. Okulumuzun öğretmenleri tam kadro yemekte ve iç içeydi. Bizim okulumuzu diğer okullardan ayıran en önemli özelliklerden birisi de bu zaten. "Bir olmak, birlik olmak, birlikte olmak."


Okul Müdürü Salim Bozkurt’ta yemekte şu konuşmayı yaptı: “Başarı bir ekip işidir. Bizde böyle bir ekip olduğu sürece daha nice başarılar elde edeceğiz.”