Akşehir Şehit İsmail Cem Yakınlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilçe genelinde düzenlenmiş olan "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma" isimli kompozisyon yarışmasında ilçe üçüncüsü olarak başarılarına yenisini ekledi.

18 Mart Çanakkale Zaferi'ni Kutlamak ve Şehitlerimizi Anmak amacıyla ilçemizde düzenlenen kompozisyon yazma yarışmasında dereceye giren eserler belirlendi.



Akşehir Ticaret Meslek Lisesi 9/C sınıfı öğrencisi Fatma İrem KOÇ "Türk'ün Bozduğu Yazgı" adlı eseriyle ilçe üçüncüsü oldu. "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma" günü Akşehir Ticaret Meslek Lisesi'nde yapılan programda muazzam şekilde kutlandı.



          Okul Aile Birliği Başkanı Yeşim GÜRLER yaptığı açıklamasında, "Ticaret Lisesi ilçemizde her alanda ön sıralarda yer aldığını yine kanıtladı. Okulumuzun başarıları her geçen gün üstüne koyarak devam ediyor. Bu durum okulumuza olan ilginin artmasını, bizim de gururlanmamızı sağlıyor. Okul Müdürümüz Salim BOZKURT başta olmak üzere, bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi ve dereceye giren öğrencimizi tebrik ediyoruz" dedi.