Akşehir Belediyesi ve Akşehir Halk Eğitim Merkezi ASO Müdürlüğü Türk Halk Müziği Korosu tarafından verilen konser büyük ilgi görerek katılımcılardan tam not aldı.

Albay Orkun Turaçlı, Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Uslu, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Başarı, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu ile bazı kamu kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.





Hazırlanan repertuarda yer alan;Akşehir yöresinden Entarisi Aktandır, Erzincan yöresinden Nasıl Yar Diyeyim, Şarkışla'dan Uzun İnce Bir Yoldayım, Reşadiye'den Başındaki Yazmayı da Sarıya mı Boyadın, Kayseri yöresinden Eski Libas Gibi, Bolu yöresinden Beyaz Giyme Toz Olur, Erzurum yöresinden Tutam Yar Elinden, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden Mağusa Limanı, Azerbaycan'dan Dut Ağacı Boyunca, Kastamonu'dan Benden Selam Olsun Bolu Beyine, Kırşehir yöresinden Yolcu, Emirdağı'ndan Dolandım da Geldim Emirdağından, Gaziantep yöresinden Evlerinde Bir İpekten Halı Var, Kızım Diyor, Kerkük'ten Kerkük Zindanı, Kırıkkale'den Menekşe Koymuşlar Gülün Adını, Akşehir Yöresinden Turnam Gelir Yata Kalka isimli türküler unutulmaz anlar ve keyifli dakikalar yaşattı. Ayrıca seyirciler de koroya oturdukları yerden eşlik etti.





Dinletinin sonunda Belediye Başkanı Salih Akkaya THM  ekibini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Hatıra fotoğrafı çekimiyle  program sona erdi.