Bu köşemizde zaman zaman güzel olayları da yazmayı düşünüyoruz ve yazacağız da elbette.

Geçtiğimiz hafta ele aldığımız yazıda ‘basına ne bir yer ayrılıyor, ne de yer gösteriliyor. Her zaman olduğu gibi üvey evlat muamelesi basına yapılıyor. Ayakta bir köşede ya da değerli protokolün önüne geçmeden çekim yapmak için çaba sarf ediliyor’ diye bir yazı kaleme almıştık.

Yazımız yerini bulmuş olacak ki son yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde basın için oturabilecekleri bir alan ayrılarak rahat çalışabilmeleri içinde ön tarafları boş bırakılmış.

Demek ki istenilince bazı şeyler olabiliyor ve yapılıyormuş. Bu düşünceli davranışları nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Eyüp Yılmaz’a ve törenin kutlandığı Şehit Selçuk Özer Anadolu Lisesi idarecilerine tüm basın mensupları adına teşekkür ederiz.

Dileriz bundan sonra tüm etkinlik ve programlarda, aynı güzel davranışı tüm kurumlardan da görebiliriz.

19 Mayıs 2018 Cumartesi günü gazetemiz Pervasız 66. Yıldönümünü kutlayabilmenin sevinci ve mutluluğunu yaşadı.

19 Mayıs 1953’te ‘Doğrulukta Pervasız’ ideolojisiyle çıktığımız bu yolda, 65 yıldır çizgimizden sapmadan okuyucularımızla buluşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kurucumuz Ahmet Şener başta olmak üzere, 65 yıldır gazetemizde emeği geçen tüm çalışanlarımıza, yazarlarımıza teşekkür ederken, en büyük teşekkürü de bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan siz değerli okurlarımıza etmeyi bir borç biliriz.

Nice yıldönümlerinde buluşmak ümidiyle!