Kokoş Aksesuar’a adım atanlar; Selçuk Mahallesi 32806 Sokakta, Cumhuriyet Meydanı’na bakan cephesindeki mütevazı vitrininin aksine geniş mekandaki çeşitlilik karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor. Toka, taç vb. aksesuarda geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Kokoş, özel günlerde çocuklara yönelik popit çanta ve simit toka gibi hediyelikleri ile rağbet görüyor. Gençler ve yetişkinler için bijuteri seçeneklerine sahip olan mağazada, çelik takılar ve alerji yapmayan altın kaplama küpe ve kolyeler ön plana çıkıyor.

Bahar hareketliliğinin yaşanmaya başladığı bugünlerde, rengarenk ve yepyeni çanta modellerini Akşehirli kadınlara sunan Kokoş Aksesuar’ın işletmecisi Tolga Elbahadır; birinci sınıf suni deriden imal edilmiş çantaların çatlama ve koku yapmadığını vurgularken, özellikle çanta konusunda büyükşehirlerde trend olan modelleri Akşehirli kadınların ayağına getirdiklerini belirtiyor.

Takıda gençlerin, ülke genelinde popüler olan sanatçıların tercih ettiği modellere rağbet ettiğini, bu nedenle küpe ve kolye gibi takılarda çeşitliliğe önem verdiklerini söyleyen Tolga Elbahadır; kaliteli ürünlerin güncel modelleri ile Akşehirlileri buluşturmaya devam edeceklerinin altını çiziyor.