Tuzlukçu Belediyesinin destekleriyle Subatan Mahallesi Etkinlik Komitesi ve Mahalle Muhtarlığınca "Dostlar Korusu, Dostlar Çeşmesi, Suni Gölet ve Park Mesire Alanı" yapılıyor.


Sosyal Paylaşım sitesinde grup oluşturan Mahalle halkı geçtiğimiz hafta el ele- gönül gönüle bir araya gelerek mahallede çalışma yaptılar. Etkinlik komite Başkanı Av. Fikret Çavdar ve 40'a yakın komite üyeleri imece usulü ile Tuzlukçu Belediyesinin destekleriyle 250 adet Top Akasya fidanını sevgi yoluna, ayrıca köy çeşmesi etrafına çam fidanı dikerek "Dostalar Çeşmesi" adını koydular. Diğer yandan mahalle çevre yoluna yakın bir yere sunu gölet kazısı yaptılar. Komite, iknik ve mesire alanının çevre düzenlemesini de yaptı.


Çalışmalara katılan Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa "Bu köy halkının benim gönlümde ayrı bir yeri var, çalışmalarını destekliyoruz. Belediye olarak her türlü desteği de veriyoruz" dedi.


Mahalle halkı adına konuşan Av. Fikret Çavdar "Belediye Başkanımız Akbuğa' ya yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.