MHP Akşehir İlçe Başkanı Salih Akça; salgın nedeniyle buruk geçirdiğimiz Ramazan ayında, İlçe Teşkilatı ve Akşehir Ülkü Ocakları olarak yapılan yardım çalışmalarında dağıtımların, hiçbir parti ya da siyasi görüş ayrımı yapılmaksızın, dayanışma ruhu ve “Akşehir’de aç insan bırakmama” düsturu ile gerçekleştirildiğini söyledi.





MHP Akşehir İlçe Binası önünde, İlçe Başkanı Salih Akça ve İlçe Yöneticileri tarafından vatandaşlara ücretsiz ekmek ve çocuk kıyafeti dağıtımı yapıldı. “Ekmeğimiz paylaşıldıkça bereketli olur” sloganıyla hareket ettiklerini belirten Akça; “Tüm İslam Alemi için birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı Ramazan ayını geride bırakarak Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her ne kadar ülkemizde salgın sebebi ile alınan tedbirler neticesinde buruk bir Ramazan ayı geçirmiş olsak da birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının güçlendiği bu müstesna günlerde sosyal dayanışma içerisinde olmanın manevi mutluluğunu hep birlikte yaşamamız elzemdir. Salgının Mart ayı başından beri vatandaşları ekonomik olarak dar boğaza sürüklediği şüphe götürmez bir gerçektir. Biz de bu gerçeğe uygun davranarak ilçemizde aç insan ve bayramlığı olmayan çocuk bırakmamak düşüncesi ile hareket ettik. Akşehir Ülkü Ocakları’nın da sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilk andan itibaren yaklaşık 700 aileye gıda paketi yardımında bulunduğunu, ihtiyaç sahibi öğrencilere bayramlıklarını teslim ettiğini söylemekten kıvanç duyuyorum” dedi.





Akşehir Ülkü Ocakları, hazırlanan Bayram Şekeri Paketlerini de sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evde kalan 20 yaş altı ile 65 yaş ve üzeri vatandaşlara ve engelli vatandaşlara ulaştıracak.