Afgan Cihadı, Muzafferlikle sonuçlandı. İlahi keramet ve hikmetlerle dolu bir harp hüküm sürdü. Galip gelen taraf Muzaffer Afgan Mücahitleri idi. Amma velâkin sonrasını anlatmak dahi istemem.

Kısaca: Acı ve hüsran.

            Muzaffer Mücahitler çeşitli kamplara ayrıldılar. Aralarında ufak görüş farklılıklarını küffarın kışkırtması ile büyüttüler. Küffarın tuzağına düşüp, bir biri ile vuruştular. Eyvahlar olsun... Bu özet anlayana yeter. Cici Beyler size de yeter.

            Şimdi küffarın oyunu Ülkemiz üzerinde...

Yıllardır yazdık. Allah CC. Hazretlerini Seven bizim yazı arşivlerimize bir baksın.

Yazımızın başlığını teşkil eden şu cümleleri dedik mi? Demedik mi? DUA ORDUSU NE DEMEK BİLİRMİSİNİZ? ULU KUŞA TAŞ ATMA, SEHERLERDE UYANIK OL, DUADA ISRARCI OL, SEHERLERDE DUA EDECEĞİZ, FİTNE FIRSAT KOLLUYOR... Benzeri ikaz ve uyarıları feraset ve Cenab-ı Allah CC. Hazretlerinin kalb’ el vuku Beyan-ı ilahisi ile arz etmeye çalıştık. Zuhurat hâsıl olmadan ve zuhurat hâsıl olunca da yazdık. Kimseden korkmadık. Zaten kaybedecek neyimiz var. Bizim kimsenin değil, Allah CC. Tevfik ve yardımına kaldı işimiz. Herkes işini yapmak için her türlü yamyamlığı yaptı. Biz doğrulardan bir milimetre bile ayrılmadık ya...

Neyse... Allah CC. Büyük ve Yüceler Yücesi. Biliyor ve Görüyor. Duyuyor.

Kulları küçük mü küçük...

 MÜSLÜMANI MÜSLÜMANA KIRDIRACAKLAR dedik.

 ULUSAL VE ULUSLARARASI PARA BARONLARI, BARONESLERİ, EMPERYALİSTLER, KÜRESEL ODAKLI GÜÇ VE ÇIKAR ÇEVRELERİ, KAPİTALİSTLERİN, FAŞİZAN İÇ VE DIŞ MİHRAKLARIN OYUNLARINI BİRER BİRER YAZDIK.

Daha da dedik. Dedik ha dedik. Amma gözleri kendilerinden başkasını görmeyenler, bizi duymadılar. Yazılarımızı gerekli yerlerde yankılanması istemediler.

 YOKSA SİZDE GEMİYİ TERK Mİ EDENLERLE BERABER GARK MI OLACAKSINIZ. Dedik. Cevap bile veremediler. Hayır, biz buradayız demediler.

BU SÜREÇ ULUSAL VE ULUSLARARASI PARA BARONLARININ, BARONESLERİN, EMPERYALİSTLERİN, KÜRESEL ODAKLI GÜÇ VE ÇIKAR ÇEVRELERİNİN KAPİTALİSTLERİN FAİZ LOBİLERİNİN, SATIN ALAMADIĞI MİLLİ LİDERLERİMİZDEN BAŞBAKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜZERİNDE MERKEZLENMEKTEDİR. BUNU AÇIKÇA GÖRMEKTEYİZ. Dedik.

Haklı da çıktık. AB, İMF, gibi kökü dışarıda kuruluşlara hayır dedik. Milli Bankalara, madenlerimize, petrol yataklarımıza sahip çıkalım demedik mi?

Nebiler, Resuller, Peygamberler, Evliyalar, Şühedalar, Şehitler, Gaziler, Mücahitler Diyarı Yurdumuzda şimdi çok tehlikeli, sinsi, oyunlar sahneleniyor.

 HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN dedik. Dedik amma. Kim okur? Kim yazar? Bakın beyler kaybeden yetişen yeni ve günahsız olanlardan bihaber bir nesle olacak. Maalesef. Kaybeden sabi, sübyan günahsız çocuklara olacak.

Her seher vakti, uyanıp iki rekât gece namazı kılan ve sonra ellerini açıp dua eden Allah CC. Dostlarına olacak. Yaşın yanında kuru da yanacak. Acı çok acı.

 ’’ALLAHIM CC. BİZLERİ MUHAMMET MUSATFA SVS EFENDİMİZ HÜRMETİ VE ŞANIN İÇİN, HABİBİN NUR MUHAMMET MUSTAFA EHLİ BEYTİ HATIRINA, KABEYİ MUAZZAMA HATIRINA, RAVZAYI MUTAHARRA HATIRINA, ESMAÜL HÜSNAN İÇİN, VATANSIZ, DEVLETSİZ, HÜKÜMETSİZ, BIRAKMA, YURDUMUZA KÂFİRİN ÇİZMESİNİ BASTIRMA’’ Diye dua ve nazda bulunanlara, Cenab-ı Allah CC. Hazretlerinin Sevdiği Dostlarına olacak.   

Hükümetimizi ve Devletimizi ve dahi ULUSAL VE ULUSLARARASI PARA BARONLARININ, BARONESLERİN, EMPERYALİSTLERİN, SİYONİSTLERİN, KÜRESEL ODAKLI GÜÇ VE ÇIKAR ÇEVRELERİNİN KAPİTALİSTLERİN, FAŞİZAN ÇEVRELERİN FAİZ LOBİLERİNİN, SATIN ALAMADIĞI MİLLİ LİDERLER BAŞBAKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ a yönelik olan son gelişmelerden her iki kesim içinde rahatsız olanlar ve çeşitli incinmeler olacağı muhakkaktır.

Cemaat Adı verilen bu ekole bağlı çok sayıda insanların AKPARTİ de üye veya yönetimlerde oldukları ise bir gerçektir.

Bizleri düşündüren esas önemli bir gelişme ise: Biz bu Hükümeti hedef alan senaryoları izlerken, sessiz sedasız, israil ile zamanında dost olduklarını basın, yayın, TV, İnternet gibi neşriyatlardan öğrendiğimiz bazı şahıslar ellerini kollarını sallayarak, eski tas eski hamam. Yine masalının başına geçtiler. Bazı günahsız insanlar, belki kendini ifade edemeyen, Vatan Kahramanları belki de bunların, cürümlerini üzerlerine alarak ve veya bir şekilde, isnat edilerek hayatlarını tüketecekler. Kaybolan tanklar, geri verilmeyen helikopterler işin cabası.  Hesap vakti cehenneme mi kalacak.

Cambaza bak, maymuna bak, hamamda koca karılar nasıl yatar, koca oğlan, hadi cinciye gidelim, hüddam bulalım, bizde hamama gidelim filan derken, ezilen halk yığınlarının cebinden trilyonlar gitti. Emeklinin cebinden daha zam almadan ana maşından TL. ‘ler gitti.  Dün rakamlarını İlgili Devlet Bakanı Sayın Ali Babacan verdi. Ülkemizin elinden Mili-Devlet Bankaları, eğer ki MİLLİ LİDERLER, BAŞBAKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN dik bir duruş sergilemesi ile Hal Bank elimizden gitmedi.

 Mesele içinde mesele var. Oyun içinde oyun var. Olan garibe olur zaten. Amma Allah CC. dürüstlerin yar ve yardımcısıdır. Allah CC. Hazretleri Ayetleri ile beyan eder ki: 8 / ENFÂL - 30: Bismillahirrahmanirrahim. Ve iz yemkuru bikellezîne keferû li yusbitûke ev yaktulûke ev yuhricûke ve yemkurûne ve yemkurullâh(yemkurullâhu), vallâhu hayrul mâkirîn. Türkçesi ile: kâfirler seni tutuklamak veya öldürmek, ya da (Mekke’den) çıkarmak için tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kuruyorlar. Allah da tuzak kuruyordu. Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır.

’’ALLAHIM CC. BİZLERİ MUHAMMET MUSATFA SVS EFENDİMİZ HÜRMETİ VE ŞANIN İÇİN, HABİBİN NUR MUHAMMET MUSTAFA EHLİ BEYTİ HATIRINA, KABEYİ MUAZZAMA HATIRINA, RAVZAYI MUTAHARRA HATIRINA, ESMAÜL HÜSNAN İÇİN, VATANSIZ, DEVLETSİZ, HÜKÜMETSİZ, BIRAKMA, YURDUMUZA KÂFİRİN ÇİZMESİNİ BASTIRMA...

SEHERLERDE SADECE DUA EDELİM. SADECE DUA...

Allah CC. sonunu hayır etsin İnşallah.