Cenazesi 16.07.2018 Pazartesi günü İkindi namazı sonrasında Akşehir'de toprağa verilecek

Ezcacı Sibel Çetinel (55) dün gece saatlerinde tedavi gördüğü Antalya’daki özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesini kaybetti.



Akşehir’de uzun yıllar eczacılık yaptıktan sonra Antalya’ya yerleşen Çetinel emlak sektöründe çalışmıştı. Güler yüzlü ve sempatik tavırlarıyla insanlarla kolay iletişim sağlayan bir karaktere sahip olan Ecz. Sibel Çetinel yıllar önce yakalandığı amansız hastalıkla bıkmadan-usanmadan mücadele etmeyi başararak üstesinden gelmişti. Yaklaşık bir ay önce yakalandığı enfeksiyonun ilerlemesi sonucu yoğun bakımda tedavi görürken 14 Temmuz 2018 Cumartesi günü geceyarısına doğru vefat ettiği haberinin duyulması tüm sevenlerini üzüntüye boğdu.



Sibel Çetinel’in cenazesi bugün vefat ettiği hastaneden Marmaris'ten gelen yeğeni Tuğba olmak üzere, Antalya AKSEVDER Başkanı Tuncay Kesim, dernek lokal müdürü Ahmet Yıldırım, dernek üyesi Raşit Ekmekçi ve  dostları Afet Serin ile Necla Koyuncu'nun gözetiminde son yolculuğuna uğurlanacağı Akşehir’e gönderildi. Çetinel, yarın ikindi namazı sonrasında Nasreddin Hoca Meydanında kılınacak cenaze namazını müteakiben toprağa verilecek.



Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz.