Akşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan toplantıda, geçmiş tutanak özetlerinin okunmasının ardından 8 maddeden oluşan gündem üzerine görüşme ve oylamalar yapılacak.

Akşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne ait tekliflerde; mülkiyeti Akşehir Belediyesi’ne ait bir taşınmazın Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne içme suyu deposu olarak tahsisi ve yapı kayıt belgesi alınan bir taşınmazın satışı ile diğer 2 taşınmazdaki belediye hisselerinin satış ve takası görüşülecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı ile revize edilen yol bozma, kazma ve hasar ücret bedellerinin Akşehir için de revize edilmesi, Sözleşmeli Personele (Avukat) ödenecek sözleşme ücretinin belirlenmesi, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı sonucu yönetici kadrolarına yapılan atamaların Belediye Meclisi’nin bilgisine sunulmasına dair, Mali Hizmetler Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne ait tekliflerin istişare edileceği toplantıda Şenlik ve Anma Günleri de gündeme gelecek.

Akşehir Belediye Meclisi; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne ait teklif çerçevesinde, 63. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği ve Vefatının 738. Yıldönümünde Nasreddin Hoca Anma Günleri düzenlenmesini de görüşerek karara bağlayacak.