Şırnak Gabar Dağı bölgesinde terör örgütü PKK ya yönelik düzenlenen operasyonda, teröristlerin araziye tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yunus Ertük'ün babası Mehmet Ertürk ve Akşehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Gazi İsmail İnce, Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk'ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette; şehit ailelerimizin ve gazilerimizin karşılaştıkları sıkıntılar dile getirildi. Şehit babası Mehmet Ertürk’ün, gösterdiği ilgiden ve yardımlarından dolayı teşekkür ettiği Kaymakam Mehmet Türk de, şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin her türlü sıkıntılarında her zaman yanlarında olduklarını dile getirerek, şehit ailelerinin ihtiyaç ve taleplerinin karşılanması noktasında devlet ve millet olarak destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade etti.



Kaymakam Mehmet Türk; "Ordumuzun Zeytindalı Harekatı ile destan yazdığı bu günlerde gerek Güneydoğu’da gerekse Afrin’de kahramanca mücadele ederek şehitlik mertebesine ulaşan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum." şeklinde konuştu.