Saygıdeğer Okurlarımızın Dikkatine,





Şubat ayı başından itibaren masaüstü ve mobil haber otomasyonumuzu tamamen yeniledik. ANDROID ve IOS uygulama çalışmalarımız ise halen devam ediyor.





Amacımız, dijital yayıncılık prensiplerine uygun, son gelişen web teknolojilerine adapte olarak, siz değerli okurlarımıza daha kaliteli bir haber takip keyfi ve deneyimi yaşatmaktır.





Pervasız gibi köklü gazetelerin arşivlerinde binlerce haber mevcuttur. Arşivimiz doğrusuyla, yanlışıyla bizim göz bebeğimiz ve tarihimizdir. Aynı zamanda bölgemizin yazılı tarihine katkı sağlamak gibi bir misyonu da üstlenmeyi görev sayıyoruz.





Dile kolay 65 yılda Akşehir’de neler yaşandı, hangi süreçlerden geçtik. Bunları siz saygıdeğer okurlarımızla paylaşmak gibi ütopik sayılabilecek bir hayalimizin var olduğunun bilinmesini isteriz. İşte bu hayalimizin ilk aşamasındaki hedefimiz; 65 yıllık arşive kolaylıkla erişebileceğiniz ve keyifle gezebileceğiniz kalitede bir dijital haber otomasyonu oluşturmaktır.





Şubat ayından itibaren yeni haber otomasyonumuzun BETA testleriyle karşınıza çıktık. BETA testleri kapsamında siz okurlarımızdan gelecek geri dönüşleri ve önerileri değerlendirerek, hem teknik açıdan hem de keyif veren bir okuma deneyimi adına sitemizin son halini oluşturmayı zamanla hedefliyoruz.





Bu aşırı masraflı ve cesur girişimimizin bazı handikapları olabileceğini şimdiden sizinle paylaşmak istiyoruz, şöyle ki;





Eski web sitemizden tüm arşivimizi taşıdık. Son 10 senede, Türkiye genelinde, yerel basında rekor sayılacak rakamlara ulaştığımız içindir ki, Google Arama Motoru web sitemizi her haberiyle endeksledi ve siz okurlarımıza geçmişte sundu. Fakat yeni haber otomasyonumuzla birlikte eski google arama sonuçlarının birbirine bağlanması da bir hayli zaman alıyor. Sizlerin affına sığınarak;





Bu geçici süre zarfında arşivimizdeki haberlerimize site içinden arama yaparak (bkz. resim) ulaşabilirseniz bizi mutlu edersiniz. Geçmişte yayınladığımız hiçbir haberimiz silinmiş değildir. Aksine hedefimiz 65 yılın haberlerini eksiği olmadan, siz saygıdeğer okurlarımıza ciddiyetle ulaştırmaktır.





Site İçi Arama




Ayrıca otomasyonumuzdan güncel haber bildirimleri almak için aşağıdaki resimlerde tarif edildiği şekilde bültenimize kaydolabilir, istediğiniz zaman yine tarif edildiği şekilde bültenimizden ayrılabilirsiniz.





Bildirimlere Abone Ol.(Sol Üst Köşe)




Bildirim Aboneliğinden Ayrıl. (Sağ Alt Köşe)




Haber otomasyonumuz, yürürlükteki ilgili yasalarla uyumlu şekilde çalışmaktadır. Yasal Uyarı ve Kullanım Şartları ile siz okurlarımıza dair Gizlilik Politikası bölümlerine sitemizin en altında bulunan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.





Saygılarımızla,
Pervasız