55. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma Ve Mizah Günleri kapsamında 5 gün boyunca Akşehir Gülmece Parkı’nda çeşitli sanat dallarında atölye çalışmaları yapan Sanata Saygı Derneği üyeleri yapılan çalışmaları Gülmece Parkı’nda açtıkları açık hava sergisinde sergiledi.


55. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında Akşehir Gülmece Parkı'nda atölye çalışmaları yapan Sanata Saygı Derneği üyeleri, açık havada yaptıkları çalışmalarla Gülmece Parkı'nı adeta bir sanat atölyesine dönüştürmüşlerdi. Sanata Saygı Derneği'nin açık havada yaptıkları çalışmalar Akşehirliler tarafından da büyük ilgi görmüş, resim, çini, seramik, keçe, mozaik, bez bebek, yazma baskı, ebru, hat sanatı gibi dallarda hünerlerini sergileyen sanatçılara Akşehirli çocuklar ve vatandaşlarda katılarak kendi ürünlerini oluşturmuşlardı. 5 günlük atölye çalışmasının ardından dernek üyeleri yapılan eserleri açtıkları açık hava sergisinde sergiledi. Büyük ilginin olduğu sergiyi Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’da gezerek eserleri inceledi. Başkan Akkaya sergiyi gezdikten sonra Sanata Saygı Derneği Başkanı Mustafa Erol’a Akşehir’de yaptıkları çalışmalar için tüm dernek üyeleri adına teşekkür ederek bir plaket takdim etti. Sanata Saygı Derneği Başkanı Mustafa Erol ve Dernek Üyeleri, Akşehir Nasreddin Hoca Anma Ve Mizah Günleri kapsamında etkinliklere katılmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek Başkan Akkaya’ya teşekkür etti. color:black">

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Anma Ve Mizah Günleri kapsamında Akşehir’deki çeşitli meydan ve caddelerde performans sergileyen Canlı Heykel ve Pantomim sanatçılarına da teşekkür ederek plaket takdim etti. Mim Depo Sanatçıları Hatice Sönmez Arslantaş, Büşra Saraç, Utku Çatalbaş’a teşekkür eden Başkan Akkaya Mim Depo adına Pantomim Sanatçısı Hatice Sönmez Arslantaş’a da plaket verdi.