Konya’da düzenlenen Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısına, Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman ve Genel Sekreter Tacettin Çetinkaya katıldı.





Tanıtım toplantısında konuşan Lütfi Yalman, huzur içerisinde bir seçim yaşanmasını ümit ettiğini söyledi. Yalman, yerel yönetimlerle ilgili şu değerlendirmede bulundu: ‘’Milli Görüş belediyeciliği, istihdama zemin hazırlayan bir belediyecilik anlayışıdır. Milletin malına ve emanetine sahip çıkma anlayışıdır. Bu anlayışları yeniden ülke gündemine taşıyacağız.’’





Partinin Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uyar olurken, adayları tanıtılan 17 ilçe ve adaylar şöyle sıralanıyor:
Akören-Mustafa Perihan, Akşehir-Mustafa Karakaş, Beyşehir-Mustafa Acar, Cihanbeyli-Mehmet Satılmış, Çumra-Abdullah Uysal, Doğanhisar-Veysel Kapçı, Emirgazi-Dursun Ali Yaşa, Ereğli-Nazım Seyhan, Hüyük-Ali Mermer, Ilgın-Lütfi Çelik, Kadınhanı-Hüseyin Aydoğdu, Karapınar-Mustafa Ildız, Karatay-Sinan Toprak, Meram-Hüseyin Saydam, Sarayönü-Ziya Tokgöz, Selçuklu-Kenan Özcan, Taşkent-Mehmet Emin Aydın.