Reyhan Kolejinde, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında öğrencilerle bir araya gelen veliler öğrencilerin “Kutlu Doğum Haftası”nı kutlayıp getirdikleri hediyelerle onları sevindirdiler.


"Times New Roman";mso-bidi-font-family:"Times New Roman";mso-fareast-language:
TR">Öğrencilerine Peygamber Efendimizin  örnek hayatını bir de velilerin ağzından duyurmak isteyen  Özel Reyhan Koleji  3. sınıf öğretmenleri, öğrencilerinden habersiz olarak ayarladıkları velileri okula davet ederek sürpriz yaptılar. Bir anda karşılarında velilerini  gören  öğrenciler şaşkınlıkla mutluluğu bir arada yaşadılar.


mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-language:TR">                Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle, Peygamber Efendimizin örnek hayatından kesitler sunan  veliler çocukların ‘Kutlu Doğum Haftası’ nı kutlayıp getirdikleri hediyeleri öğrencilere verdiler.


mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-language:TR">         Konu hakkında açıklama yapan 3.sınıf öğretmenleri Önder Şahan ve Aydın Gökalp, "Kutlu Doğum Haftası’nın öğrencilerin zihninde nasıl yer edeceğini, nasıl unutulmayacağını düşündük ve sürpriz etkinliğini yapmaya karar verdik. Peygamber Efendimiz de çocukları çok sevdiğinden inanıyoruz ki çocuklarımızın mutluluğuyla Efendimiz de mutlu olmuştur. Sürpriz projesinde bize destek olan velilerimize ve okul müdürümüze teşekkür ederiz" dediler.