Muhammen bedelleri 200 bin TL ile 2 milyon 900 bin TL arasında belirlenen ve 21 m2 ile 240 m2 arasında değişen 14 işyeri; çiçekçiden tuhafiyeye, ayakkabıcıdan restorana kadar çok farklı amaçlara hizmet edebilecek niteliğe sahip bulunuyor. İnönü Caddesi’ne cepheli Teras Kafe ile avukatlık bürosu, diş hekimi muayenehanesi vb. kullanıma uygun işyerlerinin ise yüksek talep göreceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bu özelliğiyle işyerlerinin satışı hem yatırım fırsatı olacak hem de şehir merkezindeki işyeri ihtiyacını büyük ölçüde rahatlatacak gibi görünüyor.

Muhammen bedelleri 20 bin TL ile 250 bin TL arasında değişen 10 deponun satış ihaleleri de işyerleriyle aynı tarihte Akşehir Kültür Merkezi’nde yapılacak. 64 m2’ye varan büyüklüklerdeki depolar gerek Dudu Kadın Çarşısı’nın gerekse komşu işyerlerinin talebini karşılayabilecek konum ve pozisyonda bulunuyor.

Kat planları ve ayrıntılı bilgi için Vakıfbank üzerindeki Akşehir Belediyesi ek hizmet binası 2. katta yer alan Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne başvurulabilecek. Ayrıca ihale edilen tüm taşınmazlar, ihale gününden bir gün önce açık olacak ve görülebilecek.