Dün başlayan Gençlik Haftası kapsamında Tuzlukçu Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunumu programı; maske ve sosyal mesafe kurallarına hassasiyet gösterilerek gerçekleştirildi.





Tuzlukçu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bektaş Kocabaş, Okul Müdürleri eşliğinde ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik Haftası Çelengini Atatürk Anıtına sundular. Çelenk sunma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.





Gençlik Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa; “Gençlerimiz bizim yegane geleceğimizdir. Tuzlukçu Belediyesi olarak bugüne kadar dönem dönem eşofman, spor malzemesi vb. ihtiyaçlarının temininde okullarımıza destek olduk. Yakın gelecekte de bu ilçenin evlatları için birçok projeyi hayata geçireceğiz. Adımlarımızı; eğitime, spora, sanata değer vererek ve gençlerimizin geleceğini düşünerek atıyoruz. Genç nesillerimizin haftalarını kutluyor, sağlık dolu ve başarılı nice haftalar diliyorum” ifadelerine yer verdi.