İstanbul 12’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen POYRAZKÖY DAVASI duruşmasında;  Albay Hüseyin Hançer, Yarbay Ercan Kireçtepe, (E)Binbaşı Levent Bektaş, Binbaşı Erme Onat ve Eren Günay serbest bırakıldı. Haklarında Yurtdışına çıkış yasağı konulan bu beş askerin tahliye edilmesi yakınları, arkadaşları ve kamuoyunca adalet tecelli etti şeklinde yorumlandı. Anayasa Mahkemesinin uzun tutukluluk süreleri ile ilgili daha evvelce aldığı karar doğrultusunda oy birliği ile tahliyeler gerçekleşti. 17 Aralık Hükümet Yıkma ve Yıpratma Operasyonu sonrası bildiğiniz gibi daha evvel bizde: MİLLİ STRATEJİ KÖŞEMİZDE KONUYU İŞLEMİŞTİK. Şimdi İnşallah, sıra diğer içerde Ergenekon gibi Mübarek bir destanın adı ve diğer yakıştırmalarla anılan güya davalara konu edilen, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri ve Kahraman Emniyet Mensuplarımızı tahliyesi beklenmektedir. Hazreti Muhammet Mustafa SSV. Efendimizin Kutlu adı ile anılan MEHMETCİK ORDUSU bu isnatlardan uzak olduğu meydana çıkmıştır. Kumpas bozulmuştur.Böylece...

                Yani: Sıra SAYIN BAŞBAKANIMIZIN TABİRİ İLE diğer, günahsız yatanların tahliyesine geldi.

                Çok kısa süre önce kaleme aldığımız konu ile ilgili makalemiz.

 SAYIN BAŞBAKANIMIZIN

’’İÇERDE GÜNAHSIZ YATANLAR VAR AÇIKLAMASI’’

BEŞİNCİ KOL FALİYETLERİ -PARALEL DEVLET YAPILAŞMALARI

AJAN PRAVOKATÖRLER

AKPARTİ

VE ÜLKEMİZİN İÇİNE NASIL SIZDILAR

            Başbakan ve AKPARTİ Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Uzak Asya Gezilerinin son durağı olan, Malezya'da seyahatinde, yanında bulunan ve bu geziye katılan gazetecilere bazı gündem oluşturacak, çok önem arz eden, açıklamalarda bulundu. Başbakan ve AKPARTİ Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yeniden yargılama ile ilgili olarak pek çok insanı üzen bu tartışmalara son noktayı en yetkili ağızdan koydu. ’’İçeride günahsız yere yatan çok sayıda kişi var" dedi

             

            17 Aralık'ta başlayan ve AKPARTİ' yi yıpratmak, mevcut seçimle gelen iktidarı alaşağı etmek, amacı ile yapılan, operasyona da değinen Başbakan ve AKPARTİ Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan "28 Şubat Post Modern darbesi ise günümüzdeki Dost Modern darbedir" Diyerek üzüntülerini ifade etmiştir.  Milli Strateji Köşesinin Yazarı olarak biz, AKPARTİ AK kadrolarında sadece FİSEBİLULLAH, Başkan Yardımcılığı görevlerini anlımızın akı ile deruhte etik. Halen devam eden Konya İl Delegesi Sıfatlarımla Başbakan ve AKPARTİ Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyden onu sevenler adına parti içindeki gizlice ve sinsice yapılan bazı işleri yapanları, üstün liderlik vasıfları ile gereğini yapmasını acilen beklemekteyiz. Yapacağından emimiz.

            Seçim sonuna kadar bu fitnenin zevalleri yakındır. Bu yazımızın ilerleyen kısımlarında tafsilatlı olarak: SAYIN BAŞBAKANIMIZIN İÇERDE GÜNAHSIZ YATANLAR VAR AÇIKLAMASI VE MİLLİ ORDUMUZA KUMPAS KURULDU AÇIKLAMALARI IŞIĞINDA MİLLİ STRATEJİK ANALİZİMİZ alt başlıklarında okuyacağınız gibi: AKPARTİMİZİN adında var olan ADALET KELİMESİ TECELLİ ETTİRİLMELİDİR. ETMELİDİR Kİ; HAK DEDİMİ BİR İNSAN AKAN SULAR DURUR. AKAN SULARIMIZ DURMASIN. YAĞAN YAĞMUR VE KARLARIMIZ KESİLMESİN. ADL, YANİ ADALET, ALLAH CC. HAZRETLERİNİN İSMİDİR. ÇİNNENEMYECEK KADAR YÜCE VE DEĞERLİDİR. 

 

BÜYÜK CİHAN DEVLETİ ALİ-İ OSMAN-İ BAKİYESİ OLAN TÜRKİYE YIKMAYA YÖNELİK

BEŞİNCİ KOL FALİYETLERİ

            Dünya üzerinde ve Ülkemizde meşru ve yasal, harp unsuru ve faaliyetlerini icra eden bütün konvansiyonel ordular dört ana koldan müteşekkildir.

             Ülkelere savaş ilan edip, fetihler yapamayan kalleş güçlerin icrayı sanatıdır.

             Başta sabotajlar yapmak için eğittikleri elamanları beşinci kol faaliyetlerini icra etmek için şu ve benzeri yollarda çalışmalar yaparlar.

            İstihbarat, dinleme, casusluk, turist, turizm, bilim faaliyetleri, teknik adamlar, öğrenci transferleri, şov, film, sanat, artistler, beyin yıkama, moda, lüks, özenti, israfı, içkiyi, fuhuş teşviki ederler. Yürüyerek kolayca gidilen yerlere Ülkemiz genelinde, içki ve fuhuş sektörlerini kolonileştirip, yapılaştırırlar.            Reklamlarda, afiş ve broşu rlerde fırsat buldukları her yerde, çizgi filmlerde bile, bilinçaltına kalıcı etkileri vermek sureti ile subliminal adını verdikleri bilinçaltı gizli mesajlarını yerleştirirler.

            İnsanları madde bağımlısı yapmak suretiyle, medya, gazeteler, dergiler, televizyon, telefon, internet, internet medyası, özel dizler, şans oyunları, gayri milli piyangolar, ulusal ve uluslar arası eğitim öğretim, spor olimpiyatları, gibi pek çok desise ve hileleri ile bu hain amaçları vahşice ve kalleşçe kullanırlar. Toplum mühendislikleri yaparlar, İslam Âleminde bu güne kadar duyulmammış fetvalar verirler. Mesela: Dinen cevazı olmadığı halde;  İçki ticareti, içkili emtiaların nakli, bu içkili mekânların ruhsatlarının Ülkemiz içinde köylerde kadar yaygınlaştırılması, içkilerin sunumu için yer ve yerlerin temini, buralarda kadınların aleni olarak çalıştırtması, faiz ürünlerinin çeşitlendirilip, adını değiştirilerek faizsiz veya değişik adlarda endam etmesi gibi.

 

            Düşmanın bu gizli ve açık işgalinin amacı öncelikle şudur: Yasal İstihbarat örgütlerini ele geçirmek için içine ajanlarını yerleştirmekle işe başlar ki: Hükümete bağlı birimlere ilgi akışı kesilsin ya da onların istediği gibi bildirilsin. Böylece seçilmiş iktidarları devirmek yerine kukla idareciler getirerek sömürü düzenlerini ve küresel emperyalizmin, masonizm ve siyonizm ve yerleşik, bozuk düzenle, işbirlikçilerle kan bağını sağlayarak, kendilerine bağlı ülkeler ve kendi dediklerini yapacak liderler getirmeyi kolaylaştırmak için çalışırlar. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyi bu konularda kullanamayacaklarını anlayınca sahne ve dekor değiştirilmek istenmiştir.   

            Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Çin füze rampalarının,  3 de1 daha ucuz olması nedeniyle, Çin Devletine füze rampası siparişleri verilmiştir.

            Rusya Devlet Başkanı Sayın Putin ile yaptığı ziyaretlerinde samimi pozlar vermesini ve bizi Şanghay İşbirliği Örgütüne (Şangay Beşlisine) alın demesini takiben, 17 Aralık 2014 tarihinde Hükümeti yıkma operasyonu için düğmeler basılmıştır.

            Emperyalist, küresel odaklı burjuva güçleri, satın aldıkları yalancı ve tamahkârlara, faaliyet icra ettikleri yerlerin parçalanması için bu yerli işbirlikçileri o ülkede milletvekili, bakan bile yaparlar. Bazı seçtikleri ajan pravakotörleri hızlı bir şekilde zengin de ederler.     İtibar da kazandırırlar. Ödüller verdirirler. Bizden emir gelince işiniz şu derler. Yaparsınız biz ne vakit ne dersek, derler. Dahası, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en yanına kadar bile sokulurlar. Milletvekilliği, bakanlık gibi, mevkilerde gizli mevzi alırlar.             Şimdi seçici kurullar ne iş yaparlar, ne, iş yaptılar, sormak zarurî oldu. Siz Milletvekili aday adaylarını böylemi imtihan ettiniz? Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan için ve Ülke için canını verecek, dürüst ve Vatanseverler varken gerçek AKPARTİ felsefesini benimsemiş insanlar varken, kesin aday seçilecek yerlerden bunları aday ettiniz. Bunların bağlılıklarını nasıl test etiniz. Kavun mu kardeşim demeyin. Kavunu koklamasını bilmeyenler, İnsanı da böyle bilmezler. Her yalana kolayca kanarlar. Ya da orada da, bir sorun var demektir.

            Gerçeklerin 80 Milyon Kardeş Yüce Türk Milletine açıklanması için, aday adaylıkları ve temayül yoklamalarına kadar tüm İl, İlçe teşkilatlarının tavırlarına kadar gidilmesi gerektiğini herkesin altındaki ve arkasındaki mesnetlerinin bir kere daha ince elenip sık dokunmasının gereğinin yapılacağına inancım tamdır. Değilse elan, diğer bukalemun tiplilerin, efendilerinden gün, saat, dakikalı emirler bekleyenlerin olabileceği ihtimali var.
            İlluminatici ve tek dünya düzenini ile Masonik teorileri tesis edecek ve Dünyayı Kudüs’ten yönetecek 10 kişilik tepedeki lidere bağlı,  300 çember ve 40-30-20-10-3 kişilik yerel mütevelli heyetlerin kabalacı ve tapınak şövalyelerinin emirlerine girmiş, arkalarına bu güçleri almış olma ihtimalleri var.

 Emperyalist, küresel odaklı burjuvalar, yerli işbirlikçiler, İlluminaticiler, kabalacı ve tapınak şövalyeleri Türkiye Cumhuriyetini Şehit ve Şühedanın Aziz Kanı ile çizilen Misak-ı Millimizi Suriye, Libya, Mısır, Irak gibi yapmak için faaliyetlerine dur diyen, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Hükümet, MİT, Kumpas kurulan Milli Ordumuz hedef alınmıştır.

            Biz Çanakkale Zaferini, Sakarya Meydan Muharebesini, Büyük Taarruzu, Conk Bayırını, Bomba Sırtını, Çiğiltepe’yi, Tınaztepe’yi,  Milli Mücadeleyi, Sarıkamış Destanını, Medine Müdafaasını vermiş Ya İstiklal Ya Şehadet demiş, düşmanı Adalar denizine dökmüş bir Kutlu Bir Neslin birbirine Kan, Can ve hepsinden önemlisi Din Bağı ile bağlı Akraba ve 80 Milyon Kardeşiz. Maskeniz düştü. Kel keleniz göründü. Foyanız ve oyununuz bozuldu. Kaç kişi olduğunuzu, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bilmektedir. Dudaklarınız bundan mı uçukladı. Korkunun ecele faydası yok. Yediğiniz yetim hakları, KPPS, TUS, YGS, ALES gibi sınavlardaki çok iyi bildiğiniz tanıdığınız öncelikle içine girip kendi partiniz gibi davrandığınız amma düşmanlık beslediğiniz, AKPARTİ ve diğer tüm partilerin yakınlarının bir şekilde önüne geçirdiğiniz, 90 üzeri puanlarla kazandırdıklarınızın, soruları gönderdiklerinizin, Devletin içine sızdırdıklarınızın, bir borcu mahşere mi kalacak. Bu güne kadar aldıkları maaşlar helal mi?

            KPPS, TUS, YGS, ALES gibi Sınav mağdurlarının, masumların ahını, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyin beyanlarında belirttiği,  içerde günahsız yere yatanların, orada kahrından ölenlerin ve bu işlediğiniz günahların hepsinin hesabını nasıl vereceksiniz. Görüp, göreceğiniz bu kadar olacak.

            Bu ülkenin garip, gurabasının, fakir, fukarasının ve oların akıllı, çalışkan ve zeki evlatlarını önüne bilerek isteyerek, alengirli oyunlarla önlerini kestiniz. ÖSYM, KPSS, ALES, TUS, YGS, gibi diğer sınavlarda çalına sorular basıda televizyonlarda aşikâr oldu. Evlatlarını bin bir ümitle, varlarını yoklarını, adeta, sırtlarındaki ceketlerini satarak okudukları, yavrularını yani ÖZ BE ÖZ, MASSUM ANADOLU EVLATLARINA Devlet kadrolarında en ufak bir memurluk bile vermediniz.  Boğazlarınızdan geçirdiğiniz lokmalarınız zehir olsun. Sınavları haksız yere kazandırdıklarınıza ve size aldıkların bu haksız maaşlar haram olsun. AZİZ MİLLETİN HAKLARI HARAM OLSUN. Bu haramlarınız işlediğiniz günahlar yanınıza kalmayacak. İnşallah sonunuz geldi. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan seçim sonu ev temizliği yapacak. Artık biat etmeniz yeterli olmayacak. Çok sever gibi davrandığınız bakanlarınızı da artık arkanızda olduklarını gösteremeyeceksiniz. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan akı da karayı da çok iyi bilmektedir.

SAYIN BAŞBAKANIMIZIN İÇERDE GÜNAHSIZ YATANLAR VAR AÇIKLAMASI VE MİLLİ ORDUMUZA KUMPAS KURULDU AÇIKLAMALARI IŞIĞINDA MİLLİ STRATEJİK ANALİZİMİZ

            Günümüzde Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Hükümetine oynanan oyun budur. En yetkili ağızdan duyduğumuz ’’Ordumuza ve Askere Kumpas Kurmak’’ kurulan bu kumpasla Meşru ve Çoğunluğun oyları ile gelen iktidarı yıkmak ana hedefleridir.

             Peygamber Ocağımızın, tek devamı, göz bebeğimiz, Ordumuz ve Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Onun Komuta Kademelerini kötülemek iftiralar atmak, siyasete bulaşmış gibi, her biri Müslüman oldukları tespit edilerek Askeri Okullara alınan bu insanları dinsizlermiş gibi, göstermek, sureti ile yıpratmışlardır.

            İçlerine gizlice daldırdıkları unsurların yardımları ile tatbikat planlarını elde ederek bu planları tahrif edip, günü gelince deşifre etmişlerdir. Aynı deşifreyi şimdi Hükümetimiz üzerinde oynamaktadırlar. (MİT içine yapılacak olan bir sızma operasyonunu, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önlemiştir.)

            İhtilal edecekler, darbe yapacaklar, demek sureti ile harp sanatını bilen ve başarı ile icra eden bildiklerini de öğreten insanları, vatanseverleri ve yurtseverli hep beraber ölüme terk ederek, hapishanelerde çürüterek, Aziz Ve Mübarek, Resuller, Nebiler, Evliyalar, Şühedaların, Seyitlerin Diyarı ve Mübarek, Toprağı olan Türkiye Cumhuriyetini AB. IMF. Gibi yerlere malum ülkelere ve korsan ülkeciklere bağımlı bırakmak istemişlerdir. Yani komuta kademesini çökertmek sureti ile Karaman TSK Unsurlarını zayıflatmak ve itibarsızlaştırmak istemişlerdir.    

                        Kahraman Ordumuzun eski komutanlarından, (daha önce de defalarca bu konuyu yazdım.) Bu iftiralara kurban edilmiş, olabilecek, içerde yani, cezaevlerinde olanların, bazıları, Akşehir’ de Başta Evlad-ı Resul Seyyit Mahmut Hayran Hazretleri, Nasreddin Hoca Veliyullah gibi önem arz eden, Evliya Kabri Şeriflerini ziyaret etmişlerdir. Merhametlerinden, Yüce Dinimizden ve aile terbiyelerinden, ahlak ve edeplerinden, kalp yumuşaklığından, Evliyanın Kabri Şerifleri huzurlarında yapılan dualara gözyaşı dökmüşlerdir. Kahraman Ordumuzun ceza evlerindeki Komutanları Namazlı, oruçludurlar... Allah CC. Hazretlerinden bu ziyaretlerinde Hac ve Resulullah SSV Efendimiz Hazretlerini, ziyaret etmek için dua edenler bile var. Hak Teâlâ katında ve kullara bu hususta şehadet erdim. Bu komutanlarımızla ve diğer kumpaslarla içerdeki sivil Vatanseverler, Yurtseverler, 80 Milyonumuzun Evladı, Kardeşi veya Ağabeyidir. Türk ve Müslüman Komutanlardır, düşünce ve fikir beyan eden saygın aklı eveler, münevverler, kör karanlık olmayan gerçek aydınlar ve hazerfenlerdir. İki defa müebbet üzerine, bir ömür ceza alanlar ne yaptılar? Roma’yı mı, yaktılar. Hiroşima’yı mı atomladırlar. Hayır. Kıbrıs’ ta rum gavuru ve ağabeylerinin yani k. Yunanın (komşumuz yunan demektir.) ingilizin ve diğerlerinin desteği ile Müslüman Türkü acımasızca, kıyarlarken, öldürülürken, camileri yakarlarken, onların Türk ve Müslüman kalması için Ata Toprağımız, Emanetimiz, sınır taşımız, Kıbrıs’ımız için savaştılar. Kıbrıs Türk Mücahitlerine destek oldular, onları eğittiler. Pek çoğu terör gazisi olan bu kişilerin nasıl Dindar ve Müslüman oldukları ceza evlerinde Kuran-ı Azim’ ü- Şanı, Hatmi Şerif ettiklerini ve pek çoğunun adı kahramanlıkta efsane olan bu Komutanların 5 vakit namazlı niyazlı saf-temiz Müslüman olduklarını o ceza evindeki gardiyanlara sorun. Tahliye edilen koğuş arkadaşlarına sorun. Bizce ve Anadolu insanını müşterek görüşü, tek suçları israil yanlısı olmadıklarıdır.

            Şimdi bizde MİLLİ STRATEJİ KÖŞEMİZDEN, Allah CC. Hazretlerinin, Adl İsmi Şerifi ve Esma’ ül Hünsası Ve Dahi İsmi Azamı Şerifeleri için, Halik-ı Yezdan, Allah CC. Hazretlerinin, Tek ve Nebisi, Resulü bütün geçmiş peygamberlerin İmamı ve Peygamberi, Bizimde Peygamberimiz Ebedi Önder ve Rehberimiz. Kamımız, canımız, ceddimiz, var olma nedenimiz, Nur Muhammet Mustafa SVS Efendimiz ve Onun Mübarek Evladı ve Ehli Beyti Aşkına âcizane amma halisane, kimseye ilenmeden, intizar etmeden bir dua da biz yapalım:    

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.

            ELHAMDÜLİLLAH, ELHAMDÜLİLLAH, ELHAMDÜLİLLAH, ESSELATÜ VESELAMÜ ALEKE YA RESULALLAH. Ya Rabbi. Ya Rabbi. Ya Rabbi: Ya mukallibe'l-kulûb sebbit kalbi ala dinike. Ey kalpleri evirip çeviren rabbim kalbimi bir daha dönmemek üzere DÜNYA ÜZERİNDE GELMİŞ GEÇMİŞ HAK DİNLERİN EN MUHKEMİ VE SONUNCUSU VE YEGÂNESİ DİĞER DİNLERİN DE TABİ OLMASI GEREKTİĞİ TEK DİN İSLAM üzerinde, yalpa yapmadan BENİ VE TÜM ÜMMETİ MUHAMMEDİ SVS.  sabit kıl. Aramızdaki fitneyi kaldır. GÜNAHSIZ CEZA EVLERİNDE YATANLARA YAR OL, YARDIMCI OL, YAŞIN YANINDA KURULARI DA YAKMA. KADER MAHKÛMLARINA SEN HIZIR AS. HAZRETLERİNİ YOLA.  Bizi en kısa zamanda, Vahit Millet ve Ümmet yap. Türkiye Cumhuriyetimizi ve Devletimizi Hükümetimizi, Şanlı Osmanlı Devlet-i Ali gibi tekrar Cihana sahip et. Ümmet-i Muhammedi SVS.   Kendine çek ve çevir. Seherlerde ve gecelin leylisindeki dua edenlerini daima var et. Bu daları kabul et. Yaptığımız ve yapacağımız âcizane amma halisane bu duaları, 560 yıl hadimi olduğumuz Kabetullah ve Ravzayı Şerife hürmetine Kabul ve müstecap et. Tekrar Kabetullah ve Ravzayı Şerife’ye, Yüce Türk ve Müslümanları hadim et. BİZİ BİR ET. VAR ET. İRİ VE DİRİ ET. Hain ve sinsi küffara, düşmanlara fırsat verme, uyuyan kardeşlerimize uyanıklık ve basiret ver. KPPS, TUS, YGS, ALES gibi Sınav mağdurlarının bu mağduriyetlerin gider. Şer güçlere aman vermeyen, Devletimizin Ebet Müddet var olması için çalışan, istihbarat, Asker ve Polis Teşkilatımızı sen koru ve muhafaza et. Âmin. İnşallah. Allah. Allah. Allah.