İlçe Emniyet Amiri Lütfi Özcan ve Emniyet personeli ile tüm emniyet teşkilatının Polis Haftasını kutlayan Kaymakam Bertan, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatı, devletimizin temel yapı taşlarından biridir. Türk Polis Teşkilatı, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için kutsal bir görev üstlenmiştir. Zaman mefhumu gözetmeksizin vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlama, huzur ve asayişi temin etme görevini ifa etmektedir. Polisimiz, asayişi sağlama görevinin yanı sıra özellikle son dönemlerde meydana gelen afet, salgın vb. durumlarda da fedakarlığını, azmini, çalışkanlığını ve vatan sevgisini bir kez daha göstermiştir.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177’nci yılını kutluyor; görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler, ilçemizde görev yapan polislerimiz başta olmak üzere tüm polislerimize sağlıklı, huzurlu ve başarılı yıllar diliyorum.”