Elektrik ve aydınlatma alanında Akşehirlilerin yakından tanıdığı esnaflardan Ali Çakmakçı, 1998 yılından bu yana Yörükoğlu Elektrik Aydınlatma olarak; elektrik tesisat malzemeleri, korniş ve zengin avize çeşitleriyle tercih ediliyor. Meydan Mahallesi İnönü Caddesi No: 118/B adresindeki dükkanının girişinde Nasreddin Hoca figürüyle müşterilerini karşılayan Çakmakçı, pandemi döneminin yarattığı yeni hizmet alanını şu cümlelerle değerlendiriyor:

“Salgın nedeniyle şehir merkezinden ve insanların ister istemez karıştıkları kalabalıklardan uzak kalmak isteyen hemşehrilerimizden bağı bahçesi olanlar, kendilerine mütevazi birer ev yaptırıp doğayla iç içe olmayı tercih ediyorlar. Biz de sadece evlerinin korniş, avize, priz vb. ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, inşaatlarının elektrik tesisatlarının yapımını da üstleniyoruz.

Hayatın değişen şartları ve koşullar, insanları bu duruma uymaya zorluyor. Elbette temennimiz, virüsün ülkemizde ve dünyada neden olduğu kayıpların bir an evvel son bulması. Bizler, yıllardır olduğu gibi işimizi dürüst ve kaliteli yapar, esnaflığımızı sürdürürüz. Önemli olan vatandaşlarımızın, hepimizin sağlığı ve esenliğidir.”