Doğanhisar Kaymakamı Anıl Adıgüzel, uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Doğanhisar eski Belediye Başkanı İhsan Öztoklu’nun vefatının birinci yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.





İhsan Öztoklu; 24 Mayıs 2019 tarihinde uğradığı saldırı sonucu yaralanarak kaldırıldığı Ilgın Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Kaymakam Adıgüzel, mesajında; “24 Mayıs 2019’da Şehit olan Belediye Başkanı İhsan Öztoklu’yu ebediyete irtihal edişinin sene-i devriyesinde saygı, sevgi ve rahmetle yad ediyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve tüm vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte tüm şehitlerimizin mekanları cennet olsun” ifadelerine yer verdi.





Doğanhisar Kaymakamı Anıl Adıgüzel, Belediye Başkanı Süleyman Pekmez, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Ok, İlçe Emniyet Amiri V. Mustafa Aydemir,İlçe Müftüsü Yusuf Açar, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Özeralp ve MHP İlçe Başkanı Reşat Karaarslan; vefatının yıldönümünde İhsan Öztoklu’nun ailesini ve Ramazan Bayramı vesilesiyle de şehit ve gazi ailelerini ziyaret ettiler.