2001 yılından bu güne özel eğitim ve rehabilitasyon alanında özgün ve farklı bir çizgi oluşturan Özel Sevgi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin bundan sonraki süreçte hizmetlerine devam edeceği yeni binasının temeli atıldı.


color:black">Şehrin en büyük ana arterinde, Cumhuriyet Bulvarı üzerinde Meteoroloji civarındaki temel atma programı Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Ak Parti İlçe Başkanı Bahadır Örs ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Yiğit, İmar İşleri Müdürü Mehmet Tunçez, Nasreddin Hoca Vakfı Başkanı Metin Koyuncu, Mualla Nigar Yamaç Ortaokulu Müdürü Abdullah Koç, Nene Hatun Anaoukulu Müdürü Habibe Şenyiğit, Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Filiz Bostancı ile çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcilerinin yanı sıra kurum personeli, öğrenciler ve velilerinin yoğun katılımıyla icra edildi. Programda hoş geldiniz konuşması yapan kurucu şirket müdürü Faruk Başoğlu “2001 yılında başladığımız gibi heyecanlıyız, başladığımız gibi idealist yaklaşımlarımız devam ediyor. Mesleki ve ahlaki prensiplerimizle en yüksek kalitede özel eğitim ve rehabilitasyon sunarak sürekli değişim ve gelişimle bilimin ışığında insan hayatına değer katmak için yolumuza devam edeceğiz. 400 öğrenciye eğitim verebilecek kapasitede planlanan yeni binamızda otistik çocuklar dahil tüm özel eğitim ve rehabilitasyon programlarını uygulayacağız. 1036 m2 kapalı alandan oluşacak yeni binamızda çocuklarımıza ve velilerimize destek olarak sosyal ve toplumsal uyum eğitimi ve uğraşı terapisi kapsamında çalışmalar da yapılacaktır. Akıllı bina formatında planladığımız yeni binamız hepimize hayırlı olsun” dedi.


color:black">Katılan yetkililerce ifade edilen iyi dileklerden sonra Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya bizzat beton mikserinin butonuna basarak çalışmayı başlattı. Yapılan ikramlar ve dualarla program sona erdi.