Özel Akşehir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Gedil Ortaokulu Sınıfları Ve Bahçe Alanında Boyama Yaptı

Özel Akşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10/A sınıfı öğrencileri sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Gedil Ortaokulunu ziyaret etti . Öğrenciler yanlarında getirdiği çeşitli renklerdeki boyalarla sınıfların duvarlarında  dekoratif boyama işlemleri yaptılar. Okulun bahçesinde boya ile çocuk oyunlarının oynanabileceği oyun parkları oluşturdular. Birlikte yardımda bulunmanın ve yaşça kendilerinden küçük kardeşleri ile birlikte olmanın hazzını yaşadılar. Gizem Özçelik öğretmenlerinin ve Gedil Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerinin arzularını yerine getirdikleri için kendilerini çok mutlu hissettiklerini söylediler.



Özel Akşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine  sosyal sorumluluk projesine katkıları  nedeni  ile Özel Akşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gedil Ortaokulu Müdürlüklerinin birlikte imzaladıkları katılım belgesi takdim edildi.