“Eğitimin Gülen Yüzü” sloganıyla eğitim hayatını sürdüren Özel Reyhan İlkokulu 3C sınıfı öğrencilerinin yüksek performansı yemekle ödüllendirildi.


"Times New Roman";mso-fareast-language:TR">Aralarındaki sevgi, saygı, yardımlaşma ve güveni kitap sınavları ve etkinlik başarılarıyla taçlandıran Özel Reyhan  İlkokulu üçüncü sınıf öğrencileri, sınıf öğretmenlerinin Yeşil Vadi’de organize ettiği yemekle bir araya geldiler.


"Times New Roman";mso-fareast-language:TR">                  Konu hakkında açıklama yapan Özel Reyhan  İlkokulu 3.sınıf  öğretmeni Aydın Gökalp: “Okul olarak ülkemizin geleceği adına yapılabilecek en iyi yatırımın insan yetiştirmek olduğunun ve insan yetiştirmenin de derse girip çıkma ile olmayacağının farkındayız. İnsan yetiştirme ortam hazırlama, model olma, sevgi, ilgi, saygı, vakit ayırma, aile ile işbirliği, rehberlik yapma… vb. maddelerle  olacağından idealist öğretmenler olarak üzerimize düşeni yapıp oluşan sonuçları değerlendiriyoruz.


"Times New Roman";mso-fareast-language:TR">     Bu eğitim-öğretim sezonu başında hedeflerimizi öğrencilerimizle beraber belirledik. Biliyorduk ki uygun ortam olduğunda başarı da kendiliğinden gelecekti. Bu kapsamda öğrencilerimiz kötü günlerinde dertlerini, iyi günlerinde sevinçlerini paylaşıyoruz. Dertler paylaştıkça azaldı, mutluluklar paylaştıkça arttı. Ders harici vakitlerde de   programlarımız  devam ediyor. Velilerimizle samimi bir ortam oluşturduk. Derken öğrenciler arasındaki arkadaşlıklar da  pekişiyor.


mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-fareast-language:TR">     Kısaca biz Özel Reyhan İlköğretim Okulu öğretmenleri olarak başarıyı değil insan yetiştirmeyi hedefliyoruz, başarı peşimizden geliyor. Bu doğrultuda katıldığımız Türkiye genelinde yapılan “Kitap Okuyan Bilir” ve “Herkes O’nu Okuyor” kitap sınavlarında birincilikler, ikincilikler, üçüncülükler kazandık, biz derecelerle mutlu olurken öğrencilerimiz kazanılan, tabletler, bisikletler, mp 4 ödülleriyle diğer yarışmalara motive oldular" diyen Aydın Gökalp, sınıf yemeğine sponsor olan SUKADER (Sultandağı Kadınlar Yardımlaşma Derneği)  Başkanı Zeynep Acar’a teşekkür etti.


mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-fareast-language:TR">