Özel Reyhan Koleji öğretmen ve öğrencileri bir projeye daha imza attı. Kutlu Doğum ayı münasebetiyle öğretmenlerinin öncülüğünde okul öğrencileri göz dolduran bir sergi hazırladılar.


Özel Reyhan Ortaokulu öğrencileri hazırladıkları  Asr-ı Saadeti hatırlatan birbirinden güzel maketleriyle ziyaretçileri büyülediler. Sergide; Efendimiz(s.a.v)’in soy ağacı, hicret esnasında sığındığı mağarayı temsil eden mağara maketi, kutsal emanetler, kabe, ayrıca ilkokul öğrencileri tarafından hazırlanan Efendimiz (s.a.v)’in sünnetlerini, mucizelerini, hadislerini ve öğrencilerin Efendimiz (s.a.v) ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade ettikleri panolar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.


     Okul öğrencileri ve velileri sergiyi gezerken Kutsal Emanetler ve Kabe maketinin çok etkileyici olduğunu ifade ettiler. Sergiyi gezerken adeta Saadet Asrına gittiklerini , yoğun duygular hisseden veliler emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini ilettiler.


     Okul Müdürü Emir Kılıç ise; ”Bu tür çalışmaların anlatımdan ziyade öğrenciler üzerinde daha etkili olduğunu gördük. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.