Bugüne kadar birbirinden orijinal projelere imza atan Özel Reyhan İlkokulu ve Ortaokulu baharın gelmesiyle yeni bir projeye daha imza attı: Hobi Bahçesi Projesi


Okulun 3.sınıflarının yaptığı ‘Hobi Bahçesi’ projesinde öğrencilerin doğa ile tanışması, hayatla barışık olmaları, tablet, televizyon ve telefon dışında da hayatın var olduğunun farkındalığı hedefleniyor.


Öncesinde Akşehir’in en güzel  okul bahçesi  seçilen Özel  Reyhan  İlkokulu bahçesinin bir bölümüne yapılan ‘Hobi  Bahçesi’ nin açılışını okul  müdürü Emir Kılıç yaptı. Bahçeye ilk olarak soğan, roka, maydanoz, fasulye ve sarımsak tohumları ekildi. Mevsimi gelince de domates, biberle zenginleştirilmesi  düşünülüyor. Öğrencilerin heyecanla sahiplendiği projenin danışmanlığını okul velilerinden Özlem  Samur Hanım yapıyor.


Özel Reyhan İlkokulu minikleri yakın bir zamanda da gerçekleştirecekleri “Benim de Bir Dikili Ağacım Olsun” kampanyası için gün sayıyorlar.


Konu hakkında açıklama yapan okulun üçüncü sınıf öğretmenleri  Önder Şahan ve Aydın Gökalp, zamane teknolojisinin büyük bir hırsla çocukları sosyal hayattan koparmaya çalıştığı zamanımızda biz Özel  Reyhan İlkokulu  öğretmenleri  olarak teknolojiye yenik, sanal dünyaya bağımlı, içine kapanık öğrenciler yerine hayatla barışık, daha sosyal, daha mutlu insanlar yetiştirmeye çalışıyoruz, dediler.