Akşehir Nasrettin Hoca Özel Eğitim Uygulama Okulu ile Akşehir’de eğitim veren okulların Özel Eğitim Sınıfları tarafından hazırlanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı, Akşehir Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.






https://www.youtube.com/watch?v=7xo0PXPwlFM




Programa; Akşehir Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı, Belediye Başkanı Salih Akkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, İlçe Jandarma Komutanı Emre Çapan, İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Barbaros Topaloğlu, Trafik Şube Amiri Komiser Ali Mert, İlçe Sağlık Müdürü Muhammed Sait Yalçın, Müze Müdürü Sevcan Karapıçak ve MHP İlçe Başkanı Salih Akça ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.





Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yapılan günün anlam ve önemini belirten konuşmayı; Cumhuriyet İlkokulu, Nihat Dayanık İlkokulu, 24 Ağustos Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulunun Özel Eğitim Sınıfları ile Nasrettin Hoca Özel Eğitim Uygulama Okulunun öğrencileri tarafından sunulan işaret dili, fıkra canlandırma, dans ve müzik gösterileri izledi. Uygulama Okulu öğrencilerinin hazırladığı video ise salonda bulunanların büyük beğenisini kazandı.