Yaklaşan yerel seçimler sebebi ile çalışmalarına devam eden MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai seçim turuna Tekke Köyünde yaptığı toplantı ile devam etti

  Yaklaşan yerel seçimler nedeni ile çalışmalarına hız veren MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai yerel seçim çalışmaları kapsamında dün Tekke köyü sakinleri ile köy kıraathanesinde toplantı yaptı.

 Yapılan toplantıda konuşan Osman Fedai,  bizler kimseyi ayrım yapmadan kucaklama ya çalışıyoruz, bizlere oy veren ya da vermeyen her birey bizim için değerlidir. Seçim çalışmaları kapsamında Akşehir’imizin en  küçük köyü olan Tekke  köyünde sizlerle birlikteyiz. Bizim düşüncemiz  en ücra yerlere kadar  hizmet götürebilmektir. Biz bu gaye ile yola çıktık ve bu yolda sizde bizi köyünüze davet ederek teveccüh buyurdunuz.  Bizler sizlere minnettarız. Seçim çalışmalarında sizler de, bizim gibi taşı elin altına koyacağınızı biliyorum.  Tekke köyünün çeşitli sıkıntılarını biliyoruz ve bu sıkıntıları sizlerin huzurunda söz veriyorum  bu sıkıntıları  halledeceğiz. Hiçbir sorun çözülmez değildir.” dedi. Toplantı köy sakinlerini ile yapılan istişarenin ardından sona erdi.