MHP İlçe Başkanı D-300 Karayolunda meydana gelen trafik kazaları nedeniyle şu açıklamayı yaptı:
OSMAN FEDAİ: “Tedbir almak için illa kazalar, cenazeler mi beklenmeli?”


Milliyetçi Hareket Partisi Akşehir İlçe Başkanı Osman Fedai Akşehir Doğrugöz Mahallesi, Konya-Afyon Karayolları çıkışında sürekli kazaların olduğunu ve burasının halk arasında da ölüm yolu olarak tabir edildiğinden hareketle kaza yeri ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.


Fedai, "Öncelikle 26.09.2016 tarihinde hepimizi yasa boğan şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum ve terörü lanetliyorum. Akşehir Doğrugöz Mahallesi Konya-Afyon karayolları çıkışında gün geçmiyor ki kaza haberleri gelmesin. Yeni yapılan hatalı düzenleme o bölgede Karayolu terimiyle tam bir KARA NOKTA oluşturdu.


Bu kara noktadan her gün kara haberler üstelik te ölümlü haberler geliyor. İnsanlar canından oluyor, sakat kalıyor, malından oluyor. Bu göz göre göre gelen kaza haberlerini kanıksıyor muyuz acaba?


Yetkililer son bir -iki aylık istatistiklere baksalar işin vahametini anlarlar. Bugün Elma yüklü kamyon iki cenaze, acaba yarın hangi araç, kim? Allah korusun. Tedbir almak için illa kazalar, cenazeler mi beklenmeli? Şehrimizin sorumluları Sayın Milletvekilimiz nerede, belediye başkanımız bunları görmüyor mu?


İlçe trafik komisyonumuz ne yapıyor? Daha neden bekleniyor ve niçin yeni düzenleme yapılmıyor? Bizler Fırat'ın kıyısında kaybolan bir koyunun sorumluluğunu yüreğimizde hisseden bir inançtan geliyoruz. Artık söz değil; icraat istiyoruz. MHP İlçe Başkanı ve bir Doğrugöz’lü olarak yetkilileri sorumlu hareket etmeye ve göreve davet ediyorum. Aksi takdirde bu vebali taşıyamazlar'' dedi.