Konya Milletvekili Erdem; Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Barbaros Topaloğlu eşliğinde, güçlendirme ve yenilenme çalışmaları sonrasında eski binasına taşınan ve eski adına kavuşan Akşehir Lisesi’nde sınıfları gezerek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Erdem, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının hayırlı uğurlu olmasını diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Topaloğlu da okulların güçlendirme çalışmaları ve Akşehir Lisesi’nin eski ismine kavuşması konularında verdiği desteklerden dolayı Milletvekili Orhan Erdem’e teşekkür etti. 

Mahalle Ziyaretleri

Doğrugöz, Bozloğan ve Gedil Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinleyen Konya Milletvekili Orhan Erdem’e bu ziyaretlerinde; Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Akşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü M. Ozan Küçük, Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Sorumlusu Ünal Çelik, mahalle muhtarları, mahalle başkanları ve KOSKİ Akşehir Müdürlüğü personeli eşlik etti.

Erdem, vatandaşlarla sohbeti sırasında yaptığı değerlendirmede; “Pandemiyle birlikte dünya altüst oldu. Üzerine de kuraklık, daha da sıkıntılı günler yaşattı. Hükümetimiz mahsullere belirli fiyatları vererek o dengeyi sağlamaya başladı. Bu yeter mi, yetmez. Allah’ın izniyle hepsini aşarız. Öncelikle birlik beraberliğimiz ve devletimizin gücü önemlidir. Biliyorsunuz bizler hep aranızdayız. Telefonun ucundayız. Birkaç gün önce Nahcivan’daydım. ‘Türkiye olmasaydı Karabağ konusunda Ermenilerin hakkından gelemezdik’ diyorlar. Nereye gidersiniz Türkiye’ye karşı sempati var. AK Parti’nin 20 yıldır yapmış olduğu hizmetleri görmezden gelemeyiz, her şey ortadadır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde en iyi hizmetleri vermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Salih Akkaya da vatandaşların talepleri doğrultusunda en iyi hizmeti vermek için tüm birimlerle emek ve çaba gösterdiklerini, çalışmalarını aralıksız olarak sürdüreceklerini söyleyerek ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.