Saadet Partisi Akşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Orhan, 30 Mart yerel seçimlerine hızlı başladı.


Orhan, çalışmalar kapsamında birçok köy ve mahalle ziyaretleri yaparak seçmenlerin oyuna talip oldu. Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Saadet Partisi Akşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Orhan şunları söyledi:


           “Çalışmalarıma anne-babamın ikamet etmekte olduğu Sorkun mahallesinden start verdim. Çalışmalarıma gündüzleri şehir merkezinde nokta ziyaretleri yaparak devam ediyorum. Geceleri de mahalle ziyaretleri yapıyorum. Adsız mahallesinde bulunan kahvehane ziyaretlerinin ardından Yeniköy, Gölçayır, Ulupınar ve Saray mahalleleri sakinleriyle buluştuk. Halkımızın büyük teveccühünü gördük. Bir kısım projelerimizi anlattıktan sonra halkımıza projelerimizle ilgili görüşlerini sorduğumuzda halkımızdan aldığımız cevap “ her biri özlemini çektiğimiz projeler” şeklinde cevap aldık. Zaten aksi cevap da beklemezdik. Çünkü biz halkımızın düşüncelerine tercümanız.


 


   Ziyaretlerimizde halkımızın Milli Görüş belediyeciliğinin özlemi içinde olduklarına şahit olduk. Bu seçimde barajlar yok.  Barajlar sizin oylarınız. Eğer siz anlattığımız ve sizlerin onayladığınızı ifade ettiğiniz projelerin hayata geçmesini istiyorsanız sizin görüşünüz olan Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’ne destek verin. Gelin Akşehir’imizi oluşturacağımız “Halk Meclisi” , “Beyaz Masa” toplantıları ve mahalleliyle buluşma projelerimizle el ele vererek sorunlarımızı birlikte çözelim. İşsize iş, aşsıza aş bulalım. Hep birlikte Akşehir belediyemizi hizmet belediyesi yapalım.


 


      Bizim belediyeciliğimizde her konuda adaleti gözeteceğiz. İsraf etmeyeceğiz. Hizmetleri kaliteli, hızlı, doğru ve estetik yapacağız. Yap-boza son vereceğiz. Herkesin derdiyle dertleşerek halkı bütünleştireceğiz. Çalışmalarımızda önce ahlak ve maneviyat prensibini esasa alacağız. Bu hizmetlerin hayata geçmesi için Saadet kazanınca Akşehir kazanacak. Bizde siyaset bir araçtır. Amaç hizmet etmektir. Belediye başkanı olmak da bizim için bir amaç değil, halkımıza hizmet etmenin bir aracıdır. Çünkü biliyor ve inanıyoruz ki “ halka hizmet Hakk’a hizmettir.”