Onur Kiremit Çatı ve Cephe Sistemleri, Konya’da düzenlenen 2. Yapı Fuarı’na katıldı

Türkiye’nin En Modern Beton Kiremit Tesisi unvanına sahip olan Onur Kiremit Çatı ve Cephe Sistemleri, ülkemiz genelinde ve yurt dışında düzenlenen  fuarlara katılarak, sektöründe öncü isimler arasındaki yerini alıyor. Firma bu kapsamda 19-22 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen 2. Yapı Fuarı’na katıldı.





Onur Kiremit fuarda;  inşaat sektöründe kullanılan ve son sistem makineler ile el değmeden ürettiği yalıtım, çatı ve kiremit malzemelerini sergileyecek. Ramazan Karakoyun yaptığı açıklamada: “19-22 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerine kapısını açan TÜYAP fuar ve kongre merkezinde düzenlenen Konya İnşaat Fuarında yerli firmamız Onur Kiremit’te yerini aldı. Türkiye’nin en modern beton kiremit üretim tesisini Akşehir’e kuran Onur Kiremit ana tanıtım ürünü beton kiremitin yanında üretimini yaptığı aksesuar gruplarının da tanıtımını yaptı. Yoğun talep gören ürünlerini yakından incelemek isteyen ziyaretçilerine bu fuar kapsamında beton kiremitin avantajları ve diğer çatı kaplama ürünlerinden farklı olan yönleri uygulamalar üzerinde anlatılıyor. Ürünlerimizi yakından incelemek isteyen misafirlerimizi 5. Hol’de bulunan standımıza bekliyoruz.” dedi.



Konya Ticaret Odası TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılan 2. Yapı Fuarında farklı tasarımı ile göz dolduran Onur Kiremit standına yoğun ilgi gösteriliyor.