Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, yeni doğmuş bebeği olan ailelere sağladıkları bebek maması desteği ile ilgili bir açıklama yaptı.





Tuzlukçu Belediyesi olarak öncelikle bebeklerin anne sütü ile beslenmeleri gerektiğini savunduklarını belirten Akbuğa; açıklamasında şu ifadelere yer verdi:





“Özellikle anne sütü yetersiz olan ve maddi imkansızlıklardan ötürü bebeğini besleyemeyen anneler, destek taleplerini sözlü olarak bizlere ilettiler. Öncelik hedef, bebekler için zorunlu olan anne sütüdür. Bebek maması için destek ise anne sütü yetersiz olan ya da hiç olmayan, bebeklerini besleyemeyen ve bu konuda bizlerden destek bekleyen annelerimize yönelik olacaktır. Bu konuya açıklık getirmek için bu açıklamayı yapmak istedim. Annelerimizin ilk hedefi, kendi sütleriyle bebeklerini beslemek olmalıdır. Bizler, anne sütü olmayan ve bu yüzden bebeklerini doyuramayan, bu konuda destek bekleyen annelerimize yönelik hizmet vermek istemekteyiz. Kıymetli Tuzlukçulu annelerimize bir kez daha saygı ve sevgilerimle duyururum.”