Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunak İlçe Başkanı Hüseyin Parlaker, geçtiğimiz günlerde Yunak-Ankara yolu Dörtyol Kavşağında yaşanan kaza sonrasında yaptığı yazılı basın açıklamasında; “Halk arasında Ölüm Kavşağı olarak adlandırılan kavşak için yetkililer bir an önce gereğini yapmalıdır” ifadesine yer verdi.





CHP Yunak İlçe Başkanı Parlaker’in açıklaması şöyle:





“Geçtiğimiz günlerde yaşanan kaza sonucu, yaşamını tarım işçisi olarak devam ettirmeye çalışan 3'ü çocuk 7 kişi hayatını kaybetmiş ve 11 kişi kazadan yaralı olarak kurtulmuş, yaşanan bu elim olay millet olarak hepimizin yüreğini sızlatmıştır. CHP olarak hayatını kaybedenlere rahmet ve acılı aileye sabır ve başsağlığı diliyoruz.





Kazaların defaten yaşandığı Yunak-Ankara yolundaki Dörtyol (Ölüm) Kavşağı için yetkililer bir an önce gereğini yapmalı ve hafızalara vahim bir şekilde kazınan bu tür kazaların yaşanmaması için o bölgeye alt veya üst geçit inşa edilmelidir. 18 yıldır iktidarı elinde bulunduran erk sahipleri, her fırsatta duble yol, bölünmüş yol ve yaptığı köprülerle övünmesine rağmen bölgemize yansıyan tek şey ise acıların her geçen gün duble hale gelmesi ve kazadan sonra geriye kalan ailelerin yüreklerinin bölünmesidir.





Ülke genelinde büyük yankı uyandıran bu vahim kazadan sonra umarım yetkililer bu olayı mukadderata bağlayarak unutmaz, bölgede gereken çalışmaları başlatırlar. Bölgemizde bu tür olayların bir daha yaşanmaması adına CHP Yunak olarak bu işin takipçisi olmaya ve vatandaşlarımızın sesini duyurmaya devam edeceğiz.”