Acılı aileyi oğullarının cenazesi ile başbaşa bırakma sorumsuzluğu gösterdiği iddia edilen ilgililerin bu tür üzücü olayları tekrar yaşatmaması için yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Epilepsi hastası olan oğullarının hareketsiz vaziyette yattığını fark eden aile 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ambulans çağırdı. Olay mahalline gelen sağlık ekipleri yaptıkları muayene sonrası Nejdet Yüzügüldü’nün (25) öldüğünü belirlediler. Bu arada Acil servis ekibinin kendilerine gelen diğer bir çağrı üzerine evden ayrıldıkları ve sabah saatlerine kadar dönmemesine evlatlarını kaybeden ailenin tepkili olduğu iddia edildi.



Doğanhisar Karaağa Mahallesi’nde önceki gece saat 23.55 sıralarında yaşanan olayda; akşam yemeğinin ardından odasına giden oğullarını, birkaç saat sonra kontrol etmek isteyen ailesi odaya girdiklerinde Nejdet Yüzügüldü’yü hareketsiz vaziyette yatarken buldu. Durumdan endişe eden aile hemen 112 Acil Çağrı Servisi’ni arayarak ambulans istedi. Gelen sağlık ekibi yaptığı muayenede, 25 yaşındaki Nejdet  Yüzügüldü’nün yaşamını yitirdiğini belirledi.  Bir başka Acil çağrı alan ekibin evden ayrıldığı ancak sabah saatlerine kadar dönmediğini gören aile durumdan Jandarma’yı haberdar etti.



Vefat eden vatandaşın cenazesi, otopsi için Doğanhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.