Şehrimizde son günlerde eğitim kurumlarının ve benzeri kurumların etkinlikleri ile sergileri çoğaldı. Bu sergi ve etkinliklerde de ilçe protokolü her zaman olduğu gibi arz-ı endam ediyor. Ancak bu etkinlikler maalesef belirtildiği saatte başlamak yerine, protokolün o etkinlik veya gösteriye katıldığı saatte başlatılıyor. Törenlere katılan öğrenciler ve insanlar da boş yere beklemek zorunda kalıyor.

Kardeşim ya davet saatinde orada ol ya da hiç katılma. Kimse kimsenin keyfini beklemek zorunda değil.

Ayrıca bu etkinliklere basın mensupları da çağırılıyor ama her ne hikmetse yapılan etkinliği veya gösteriyi kamuoyuna duyuracak olan basına ne bir yer ayrılıyor, ne de yer gösteriliyor. Her zaman olduğu gibi üvey evlat muamelesi basına yapılıyor. Ayakta bir köşede ya da değerli protokolün önüne geçmeden çekim yapmak için çaba sarf ediliyor.

Basına değer ve önem vermeyen etkinlik sahipleri de haberleri basında yer almayınca veryansın ediyor. Verilen değer kadar haber değeriniz var, bu böyle biline.

Her fotoğraf karesinde yer almak için çaba sarf eden değerli protokole de bir çift sözümüz var! Sizi insanlar yeterince görüyor. Artık çocuklara ve diğer insanlara fırsat verseniz de gazetelerde ve fotoğraflarda onlar yer alsa.

Artık yettiniz!!!