Çorba ve kahvaltıdan tost ve ızgaralara, sunduğu her çeşitte iddialı lezzetiyle alaylı ve okullu meslektaşlarına taş çıkartan Şef Murat Kaya; Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden mezun. Murat Şef; toplam 20 yıllık meslek hayatına, KKTC ve Fransa’da aşçıbaşılık ve kısım şefliği yaptığı Türk restoranları ve 5 yıldızlı otellerin yanı sıra devlet görevlisi olarak üstlendiği Almanya’da Türk Mutfağını tanıtma görevini de sığdırmış.

Türkiye’den ve yurt dışından hijyen ve gıda güvenliği ile iş güvenliği belgelerine sahip Murat Kaya, Yaprak Ciğer ve Kuzu Kokoreç’te yakaladığı lezzetle damak tadına düşkün Akşehirlilerin dikkatini çekmeyi çoktan başarmış.

Bu lezzetleri, eğitimli ve deneyimli Şef’in yerinde tatmak isteyenler için saat 01:00’a kadar hizmet veren Şefin Yeri’nden 0546-699 31 30 numaralı telefonla paket servisi istemeniz de mümkün.