Başkan Kenan Karasu, Başkan Yardımcısı Mehmet Serhat Arslan, Sekreter Özlem Hekim, Denetmenler Hüseyin Kef ve Ezgi Yallagöz’den oluşan Vakıf Yönetimi, dayanışma amaçlı bir organizasyon olduklarını belirterek faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Yaklaşık 4 yıldır hizmet verdiklerini hatırlatan Vakıf Yöneticileri, yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler:

“İlk kurucularımız arasından seçilerek yöneticilik yapan Metin Koyuncu, Ayşegül Şen, Özgür Kaçar, Hayati İyi, Mevlüt Karayiğen ve Kudret Aslım'a, bugüne radar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Kuruluşunun ilk yılında 45, 2019 yılında 77 olmak üzere 4 yılda toplam 217 üniversite öğrencisine burs veren vakfımızın bu yıl için hedefi 100 öğrenci olup, şehrimizden üniversite kazanan öğrencilerimiz için başvuru süreci Eylül ayı sonuna kadar devam etmektedir. Bu burslar; gerek Akşehir’de gerekse Akşehir dışında yaşayan ve kalbi şehrimiz için atan hemşehrilerimizin gönüllü bağışları ile sağlanmaktadır. Kendilerine, sizlerin önünde bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

Kuruluşundan itibaren Nasreddin Hoca ile ilgili tüm etkinliklerin içerisinde olmuş Vakfımız, yeni dönemde de Kuruluş Senedi ile belirlenen amaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdürecektir. Bu çerçevede, şehrimizde yeni doğan bebeklerine “Nasreddin” ismini koyan ailelere çeyrek altın hediyesi uygulamamız da devam edecektir.

“Gel bir gelecek de sen okut” diyerek vakfımıza bağışta bulunan vatandaşlarımızın, Ziraat Bankası Akşehir Şubesi nezdindeki TR52 0001 0001 7077 3005 9350 01 IBAN numaralı vakıf hesabı üzerinden karınca kararınca desteklerinin devamını bekliyoruz.”