Akşehir Belediyesi Hıdırlık Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıya; AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ay, Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Koordinatörü Muharrem Akkaya, Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Akşehir TSO Başkanı Ahmet Emin Makascı ve Akşehir Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Doğru ile Meslek Odalarının Başkanları katıldı.  

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Akkaya, belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi vererek bir de sunum gerçekleştirdi. Kıyı kenar çizgisi sorunu ile ilgili olarak hazırladıkları kanun teklifini, yeni yasama yılında Meclis’e sunacaklarını belirten AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir’de yeniden yapılacak olan 9 okul için TOKİ tarafından ihale sürecinin başlatıldığını söyledi. Konuşmalar sonrasında Oda Başkanlarının istek, talep ve görüşlerini dinleyen Milletvekili Erdem ve Başkan Akkaya, kendilerine yöneltilen soruları da yanıtladı.

Toplantının ardından Akşehir Sınav Kurs Merkezi ile Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilciliği’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Salih Akkaya ve AK Parti heyeti, daha sonra S.Ü. Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’ne geçerek Akşehir’de bulunan Rektör Metin Aksoy ile de bir görüşme gerçekleştirdiler.