İlçemiz Yarenler Mahallesi Muhtar Adayı Celal Kocabaş, seçim çalışmaları kapsamında temsili Nasreddin Hoca ile birlikte mahallesinin sokaklarını gezerek seçmenlerine ‘şeker, fıstık ve broşür’ dağıttı



30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri yaklaşırken muhtar adayları da değişik seçim kampanyalarıyla seçmenlerinin karşısına çıkarak kendilerine destek arıyor. İlçemiz Yarenler Mahallesi Muhtar adayı olan Celal Kocabaş değişik bir seçim kampanyasına imza atarak temsili Nasreddin Hoca ile birlikte seçmenlerini ziyaret ederek oylarına talip olduğunu söyledi.


Eşeğe ters binen Temsili Nasreddin Hoca ile birlikte aday olduğu mahallenin sokaklarında broşür dağıtan Muhtar adayı Celal Kocabaş vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Temsili Nasreddin Hoca da “Torunum Celal Kocabaş’a desteklerinizi bekliyorum” diyerek mahallede seçmenlerine heybesindeki şeker ve fıstıkları dağıttı. Özellikle çocuklardan büyük ilgi gören temsili Nasreddin Hoca evlerinin pencerelerinden ve balkonlarından bakan vatandaşlara da el salladı. Bazı aileler de ayaklarına kadar gelen bu fırsatı kaçırmayarak Temsili Nasreddin Hoca ile birlikte çocuklarının fotoğraflarını çekti.


Değişik bir seçim kampanyası ile seçmenlerinden destek bekleyen Yarenler Mahallesi Muhtar adayı Celal Kocabaş, “Yarenler Mahallesi Muhtar Adaylığımda, Nasreddin Hocamızın felsefesi ve ideolojisini örnek alarak O’nun bilge adamlığıyla beraber mahallemizdeki seçmenlerimizi arkadaşlarımızla ziyaret ediyoruz. Hocamızla birlikte inşallah başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.


Temsili Nasreddin Hoca da “Akşehir’imizin güzide esnaflarından torunum nam-ı diğer Otoparkçı Celal bizi çağırdı, biz de davete icabet ettik. Torunum Celal duydum ki, Yarenler Mahallesinin muhtar adayıymış, torunum benden bir istekte bulunur da ben de kendisini kırar mıyım hiç hemen geldim. Celal torunlarımla beraber şöyle bir dolaştık, inşallah mahalledeki torunlarımın da desteklerini alarak Celal Torunum Yarenler Mahallesi Muhtar’ı  olarak seçildiğinde inşallah kahvesini de içmeye geleceğim” dedi.


 


“Deh deh karakaçan, deh deh karakaçan,


Var mı Torunum Celal’e yan bakan!


Yarenler, haydi oylar Torunum Celal’e“