Yeni öğretim yılı başlarken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu ilçede bulunan branş öğretmenleri ile ayrı ayrı toplantılar yapıyor.

 Akşehir Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu’nda yapılan toplantılarda 2016-2017 öğretim yılı ile ilgili görüş alışverişi ve eğitimde kalitenin artırılması için yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veriliyor. Toplantılara ilçe milli eğitim şube müdürü Mahmut İşcan da eşlik ediyor.

color:#191919;mso-fareast-language:TR"> 


color:#191919;mso-fareast-language:TR">İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sadık Köseoğlu, toplantıda yaptığı konuşmasında, yaşadığımız okul çağı çocuğun Fiziksel –Motor Gelişimi, Sosyal –Duygusal gelişimi, Cinsel gelişimi, Ahlaki Gelişimi, Milli ve manevi değerlerimizin önemi konularında görüş alışverişinde bulundu.


color:#191919;mso-fareast-language:TR">Öğretmenlerden, öğrencilerin her yönleri ile ilgilenmeleri, öğrencilere değerler eğitimi konularını vermeleri, milli ve manevi değerlere sahip çıkan bir nesil yetiştirilmesi konusunda çalışmalar yapılmasını istedi.


color:#191919;mso-fareast-language:TR"> 


color:#191919;mso-fareast-language:TR">İlk günkü yapılan toplantıda ilçemizdeki birinci ve dördüncü sınıfları okutacak öğretmenlerle  bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Köseoğlu, Salı günü Matematik ve Fen ve Teknoloji öğretmenleriyle, Çarşamba günü Türkçe ve Sosyal Bilgiler öğretmenleriyle, Perşembe günü de İngilizce ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleriyle bir araya gelip değerlendirmelerde bulunacak.