Milletvekili Erdem ve Başkan Akkaya’nın Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği huzurevi ziyaretine AK Parti Akşehir İlçe Teşkilat Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Huzurevinde kalan yaşlılarla tek tek bayramlaşan AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ve Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya Nasreddin Hoca Huzurevinde kalan yaşlılarla ve personel ile sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Milletvekili Orhan Erdem “Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızı bayram dolayısıyla ziyaret ederek hatırlarını sorarak bayramlarını kutladık. Sizlerle birlikte büyük bir aileyiz. Bayramlarımız büyüklerimizle daha anlamlıdır. Yaşlılarımıza saygıyı, sevgiyi ve şefkatimizi göstermek hepimizin toplumsal görevi olmalıdır. Yaşlılarımızın gecesini gündüzüne katan personelimizin bayramlarını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’ da “Şehrimizde donanımlı bir huzurevine sahip olduğumuz için mutluyuz ve şanslıyız. Burada elleri öpülesi annelerimiz ve babalarımız var. Onların duası ve rızası bizim için çok önemlidir“ diye konuştu.

Milletvekili Erdem ve Başkan Akkaya, huzurevindeki yaşlıların istek ve dileklerini de dinledi.