Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Koordinasyon Gurubu, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler kapsamında çalışmalarına devam ediyor



Gurup, yaptıkları çalışmalar kapsamında gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediklerini ifade ettiler.  Konu kapsamında bir açıklama yapan MHP Kadın Kolları Koordinasyon Kurulu Başkanı Servet Kocaman çöp toplama sistemini eleştirerek şunları söyledi:


 “Kadın kolları olarak yerel seçim çalışmalarımız kapsamında gitmediğimiz mahalle, sokak ve ev kalmadı. Halen çalışma kollarımız gerek şehir merkezinde, gerekse köy ve beldelerde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Biz seçim çalışmalarımız kapsamında yaptığımız araştırmalarda Akşehir’in en büyük sorunun en başta işsizlik ve çöp toplama sistemi olarak belirledik. Gittiğimiz tüm mahallelerde gördüğümüz manzara esef verici idi. Öyle ki vatandaşlarımız tarafından konulan çöpler sokak hayvanları tarafından deşilmiş ve sokaklara dağılmış vaziyette idi. Bu pejmürde görüntü, son derece elem vericidir.  Akşehir’e yakışmamaktır.  Yaptığımız kurul toplantılarında Sayın Başkanımız Osman Fedai’nin projesini desteklemekteyiz. Öyle ki hazır olan projemizde çöp toplama sisteminin yer altı sistemlerine geçişi ve bazı noktalara çöp konteynırlarının tekrar kazandırılması söz konusudur. Biz bu konuda ki projelerimize güveniyor ve emin adımlarla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.