“11.02.2019 tarih ve 297 sayılı karar ile Milliyetçi Hareket Partisi üyeliklerinden kesin ihraç talebiyle İl Disiplin kuruluna sevk edilen ve haklarındaki bu resmi girişim, basın yoluyla da kamuoyuyla paylaşılan malum dört kişinin, Noter kanalıyla gönderilmesi gereken istifa dilekçeleri Partimize ulaşmamıştır.





İstifa şovu yapmaları ve bir yerel gazetemizin de bu trajikomik şova alet olması, dedemiz Nasrettin Hoca'nın; "Kedi buysa ciğer nerede, ciğer buysa kedi nerede" fıkrasını akıllara getirmektedir. Çünkü tartımda her ikisi de birer kilo gelmiştir. Bu malum arkadaşların da partide varlıkları ve yokluklarının etkisi 1'er gram olduğu için, onlar zaten yok hükmündeydiler. İstifaları tamamen şov amaçlıdır. Hangi oluşum içerisinde olursa olsun, hiç kimse ülkücülüğü kullanamaz. Bir taraftan illet-zillet ittifakında yer alanlarla kol kola gezip, diğer taraftan ülkücülüğü dillerine pelesenk edenler unutmamalıdır ki, böyle bir hareket tarzı ülkücü gelenekte yoktur.





Söz konusu dört kişinin, 07.02.2019 tarihinde Meclis üyelikleri münasebetiyle verilen plaketleride iade etmelerini bekliyoruz.
Milliyetçi Hareket Partisi Akşehir İlçe Teşkilatı Kurumsal Kimliği adına yazılı açıklamamızdır.
Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”