Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Mevka ile birlikte yürütülen Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi ve Başvuru Veri Girişi Eğitimi başlıyor. Eğitim, 9-10 Ocak tarihlerinde Ticaret ve Sanayi Odası toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.


bold">Eğitime işletmelerin proje yürüten temsilcileri katılabilecek. Eğitimde TR">proje yazmak isteyen potansiyel yararlanıcılara proje yazımı ile ilgili bilgiler verilecek.


Konu ile ilgili bilgi veren Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çiftci, şunları söyledi: “Bilindiği üzere, Mevlana Kalkınma Ajansı, TR52 Bölgesi 2014-2023 Bölge Planı'nın amaçları doğrultusunda "Bilgi ve Teknoloji Odaklı Üretim Mali Destek Programı" kapsamında 05 Aralık 2013 tarihi itibariyle 12.000.000 TL tutarında bir Mali Destek Çağrısına çıkmış bulunmaktadır. KOBİ tanımına uyan kurum, kuruluş ve işletmeler, Gerçek kişiler, kar amacı güden Birlik ve Kooperatifler, Teknoloji Geliştirme Bölgelerinin başvuru sahibi ve Üniversiteler ile Bakanlıklara Bağlı Araştırma Enstitüleri/İstasyonlarının ortak olabileceği Bilgi ve Teknoloji Odaklı Üretim Mali Destek Programı'nın genel amacı bölgedeki işletmelerin bilgi ve teknoloji odaklı üretim ile rekabet gücünün artırılması ve Konya Metropoliten alanı haricinde, yerelde bilgi ve teknoloji odaklı kapasite gelişiminin sağlanması ile bölge içi gelişmişlik farklarının azaltılmasıdır.


 Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda 9, 10 Ocak 2014 tarihinde   saat 10.00’da başlayacaktır. MEVKA ve diğer destek veren kurum/kuruluşların projelerinden yararlanmak isteyen, proje yazmak isteyen potansiyel yararlanıcılara Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi ve Başvuru Veri Girişi Eğitimi verilecek olup, bölgemizde bu maksatla kalıcı bir kapasitenin oluşmasına katkıda bulunacak bu programlara uygun Başvuru Sahiplerinin katılımlarının sağlanması ilçemiz açısından yararlı olacaktır.


mso-fareast-language:TR;mso-bidi-font-weight:bold">Bu eğitim, Konya ilçeleri içerisinde iki merkezde verilmektedir. Bunlardan birisi de Akşehir’dir. Siz değerli üyelerimizin bunu değerlendirmesini arzu etmekteyiz.”