Akşehir Belediyesi tarafından hayırsever vatandaşların da katkılarıyla düzenlenen mahalle iftarlarının ilki, Adsız Mahallesi’nde verildi.


Adsız Mahalle Sakinleri iftara yoğun ilgi gösterirken, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da iftara katılan vatandaşlarla tek tek ilgilendi.


Akşehir Belediyesi, Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle, merkez mahalleler ile Akşehir’e yeni bağlanan mahallelerde birlik ve beraberlik duygularının daha yüksek seviyelere çıkartılması amacıyla hayırsever vatandaşların da katkılarıyla mahalle iftarları düzenlemeye başladı. Bu iftarlardan ilki Adsız Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Adsız Mahallesi’nde açık havada gerçekleştirilen İftara Akşehir Kaymakamı Ali Dursun, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Belediye Başkan Yardımcıları, Akşehir Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Akşehir İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda Adsız mahalle sakini katıldı.


İftar öncesi Akşehir Belediyesi Fasıl Grubu tarafından tasavvuf müziği ve ilahilerden oluşan mini bir dinleti sunuldu. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, iftar alanındaki masaları tek tek gezerek, vatandaşların Ramazan’ını tebrik ederken, özellikle çocuklarla da sohbetler etti.


İftar öncesi kısa bir konuşma yaparak iftara katılan hemşehrilerinin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik eden Başkan Akkaya, İftara katkı sağlayan hayırsever kuruluş ve kişilere de teşekkür etti. Yapılan duanın ardından okunan ezan ile oruçlar açıldı. Açık Havada yenilen iftar yemeğinin ardından toplu olarak dua edildi.